Шеф Петров няма син бияч! Това е част от играта

...
Шеф Петров няма син бияч! Това е част от играта
Коментари Харесай

Дани Милев с искрена изповед - "ВИП Брадър" му се сторил като детска игра пред затвора!

„ Шеф Петров няма наследник бияч! Това е част от играта му, по отношение на останалите участници в Къщата ”. Това съобщи Дани Милев, откакто излезе от шоуто „ ВИП Брадър ”, написа Hotarena.net. Музикантът разяснява най-колоритния състезател в предаването, потвърждавайки, че той играе във „ втори филм” вътре във формата.

Самият Дани Милев е безапелационен, че за него шоуто не е било изключително тестване.

„ След като съм бил шест месеца в пандиза, „ ВИП Брадър” ми се видя ега ти лукса и спокойствието. Бях квалифициран, че ще се случват интриги, всеки против всеки, или разделяне на някакви лагери”, споделя той.

Според него, още на втората седмица всички са си разказали живота и почнало да става извънредно скучно. Затова и почнали да плетат интриги в Къщата.

Милев е безапелационен, че да живееш с още пет индивида в стая и да вървиш до тоалетната пред всички тях, и да излизаш по шест пъти на открито в годината е къде-къде по-голям пъкъл, в сравнение с да се отделиш от обществото и да поживееш в разкош.

„ Моят предел на яд е доста висок, по тази причина и не съм се карал с никого. Проблемът е огромното его, което хората демонстрират вътре”, разяснява още Дани.

Той призна, че с Мариана Попова, която го защитаваше от отпадане, са имали много сериозни моменти, само че са другари. „ Да, имахме интервал от 4 години, в които не си говорехме, само че постоянно сме били най-хубави приятели”, изяснява музикантът
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР