Шеф Манчев пръсна цяло състояние за ремонт на жилището си.

...
Шеф Манчев пръсна цяло състояние за ремонт на жилището си.
Коментари Харесай

Най-Накрая! Надникнете Зад Дебелата Порта На Палата На Шеф Манчев! Всички Си Ядат Ушите От Яд, Той Е

Шеф Манчев пръсна цяло положение за ремонт на жилището си. Покрай нуждата от разширение на жилището, известният готвач сбъднал и още една своя фантазия. Двамата със брачната половинка му Марина трансфораха остарелия си апартамент в дома на фантазиите.

Семейството решило да направи главен ремонт на жилището си поради нуждата от втора детска стая. Първоначално синът им разполагал със лична стая. Но след появяването на бял свят на дъщеричката им Виктория, в стаята му с изключение на бюро се появила и кошарката на дребната.

Тъй като децата порастват, всяко от тях има потребност от персонално пространство, началник Манчев решил, че е време да направи нещо по въпроса.

Заедно с Марина двамата решили да преобразят изцяло дома си. Усиленият ремонт се вихрил няколко месеца. Но несъмнено всичко това си е заслужавало. Семейството не може да познае дома си.



Първото предизвикателство, с което трябвало да се оправи строителната бригада, е било обвързвано с унищожаване на една от стените в жилището за отделяне на детска стая.

След това била сменена и цялата електрическа апаратура на жилището. Както и всичко, обвързвано с водопроводната апаратура. След това началник Манчев се доверил на умел дизайнер, който изпипал всичко до най-малкия подробност.

За обзавеждането известният кулинар похарчил най-вече пари. Той заложил на мебели и техника от най-високо клас.

Една от най-скъпите покупки в дома му е плазменият тв приемник в хола. Огромната плазма коства 9 000 лева За мивката в кухнята готвачът броил 850 лева Но инвестицията си е коствала, защото оборудването има гаранция за период от 75 години. За мебелите в кухнята началник Манчев се е доверил напълно на известна италианска марка.

За сервизи и принадлежности за хранене той похарчил 4 ооо евро. Последните произведения са създадени от благородна стомана и производителят им дава 100-годишна гаранция.

Покрай ремонта и реновирането на дома си началник Манчев похарчил половин милион лева, написа Хот сцена.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР