Шеф Иван Манчев се хвана за главата, след като разбра,

...
Шеф Иван Манчев се хвана за главата, след като разбра,
Коментари Харесай

Джулиана Гани изби рибата! Сготви пуйка, пълнене с... пиле, шеф Манчев се счупи от смях

Шеф Иван Манчев се хвана за главата, откакто разбра, че " Мис силикон 2013 " – Джулиана Гани, ще гощава гостите си в „ Черешката на тортата “ с пуйка, пълнена с… пиле.

" Гледам и нямам доверие на очите си – от кой джоб я извади тази рецепта. Да беше напълнила пуйката с прасе ", разясняваше шокираният Манчев. Той се изпоти и си смъкна шапката, до момента в който гледаше по какъв начин Джулиана пъха като бебе обезкостеното пиле в корема на пуйката.

" Все едно да пълниш сарма с друга сарма ", коментара с подигравка и гласът зад кадър.

Снимките на предаването са направени през предходната година, само че епизодите се излъчват чак в този момент. В това издание русокоската премери сили за плакета с положителния си другар - журналиста Антон Стефанов, предприемача Петко Димитров, националната певица Димана Мирчева и някогашната депутатка и водеща Калина Крумова. На всеки от гостите си Джулиана направи дребен подарък, само че най-изненадана бе Димана - тя получи кутия със старите силиконови импланти на домакинята, които са едвам по 400 кубика единия. Дали Мирчева ще си ги постави не стана ясно.
 Джулиана Гани шокира началник Манчев - подготви пуйка, пълнена с пиле - 2
В последна сметка авторката на новата рецепта " пуйка с пиле " получи 40 точки, колкото събраха всички останали участници без бургаската сексбомба Калина Крумова. " Смятам, че не получих оптималния брой точки поради сериозните тематики, които желаех да разясняваме, когато бях стопанка. Въпросите със силикона, афродизиака и ерогенните зони не ме вълнуват и по тази причина се веселя, че не получих цялостния общ брой от точки ", сподели Крумова.

Кой от четиримата да грабне плакета реши в последна сметка началник Манчев. И той го даде на Джулиана.

Инфлуенсърката събра известните посетители в дома си в Пловдив, където е свила любовно гнездо с бащата на детето - Теодор, който по специалност е служител на реда. Той също се появи на дребния екран. Теодор не обича да се изявява по медиите, само че " Черешката " бе една от дребното му обществени изяви. Мачото като същински джентълмен оказа помощ на Гани в приготвянето на питката, пълненето на пуйката и десерта.
 Джулиана Гани шокира началник Манчев - подготви пуйка, пълнена с пиле - 3
Това е второ присъединяване за Гани в " Черешката на тортата ". Преди 3 години тя също въртя черпака в предаването. Тогава към момента бе женена за някогашния си Илиян. Двамата се вихриха дружно в кухнята, а по-късно се оказа, че са се замесили в скандал. Фирма за торти скочи на ВИП-овете, че в шоуто са показали сладкиш за собствен, макар че бил платен от сладкарницата. Последва стихия в обществената мрежа, а Гани и тогавашната ѝ половинка съумяха да потвърдят, че персонално те са приготвили диетичната торта, а не са измамили.

Снимки: Фейсбук/Стоп кадри
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР