Шеф-готвачът Андре Токев ще бъде освободен предсрочно. Това е решил

...
Шеф-готвачът Андре Токев ще бъде освободен предсрочно. Това е решил
Коментари Харесай

Съдът реши да освободи юркащия по джанти шеф Андре Токев предсрочно от затвора

Шеф-готвачът Андре Токев ще бъде освободен предварително. Това е решил Софийският градски съд, след като преди месец Токев изиска да излезе от пандиза, а делото беше формирано неотложно.

Новата наложена мярка за шеф-готвача е " пробация ".

Според съда той бил спокоен и уравновесен. В държанието му не се наблюдавали враждебност и настъпателност, което означавало, че няма зависимости, в това число от алкохол.

" Лицето е извънредно ерудирано и образовано, с цел да може да извлече поука и да поправя своето държание ", означи съдията.

" Много добре осъзнавам грешката си. Работя по 12 часа в пандиза, демонстрирах ново равнище на готвене с нищожни артикули. От 30 % посещаемост в стола, в този момент тя е 80 на 100. Има големи опашки за храна. Проведох доста диалози с младежи. Мисля, че всички тези неща способстваха да се социализирам добре. Мисля, че съм подготвен да напусна пандиза и да съм потребен на фамилията си ", сподели шеф-готвачът в съда.

За да бъде пуснат предварително, Токев трябваше да е изтърпял най-малко половината от наказването си, а от ефикасната му присъда оставаха единствено 2 месеца и 14 дни.

Токев беше наказан за шофиране в пияно положение. През януари съдът утвърди съглашение сред него и прокуратурата за дейно наказване от седем месеца.

Андре Токев бе задържан в столицата, откакто кара с близо 1,9 промила алкохол. Той бе лишен от право да ръководи автомобил за период от година и половина.

Токев беше спрян на Околовръстния път на София в края на предходната година с алкохол в кръвта, а видео, публикувано в интернет сподели, че автомобилът на Токев се движи по джанти.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР