Шеф Борис Петров призна, че е влязъл във ВИП Брадър“

...
Шеф Борис Петров призна, че е влязъл във ВИП Брадър“
Коментари Харесай

Шеф Борис Петров: Сватбата провали Даниел Петканов! Ваня Щерева е с разстроена психика

Шеф Борис Петров призна, че е влезнал във „ ВИП Брадър “ със тактика, която се състои в това да извади най-лошото или положителното от хората, разбра HotArena.

В изявление за „ България Днес “ напълно непосредствено съобщи, че за него шоуто е било като работа – получил е едни пари, заради което се чака и той да свърши нещо и счита, че е заслужил заплащането. Ще вложи хонорара напълно в ресторанта си. Би взел участие още веднъж в реалити формат, стига да му се заплати.

Джулиана Гани идва съвсем всяка седмица в ресторанта, а през ден се чуваме по телефона. Тото е интелигентно и възпитано момче, този скандал, който имахме, беше просто кратковременен изблик. Мегз е прелестна и забавна. Уважавам я, тъй като е работлива “, споделя Петров за някогашните си съквартиранти и връзките му към тях сега.

Не контактува с Ваня Щерева , тъй като не поддържа контакт с хора, които имат „ смутена душeвност “ и които носят „ завист в сърцето си “. За спечелилия Тото , Шефа отсече, че първото място на рапъра е справедливо. Другият заслужен за наградата е бил Петканов , само че той е изпуснал шанса си, откакто реши да се ожени.

Не съм срещу. Алекс Богданска в никакъв случай не ме е харесвала, тъй като тя виждаше, че аз въздействам на Дани. Затова взех решение да призная, че не одобрявам този брак, той щеше да ми елементарни, макар че жена му не ме харесва. Цяла България щеше да го намрази, тъй като е чехльо и ще го изгони преди Алекс. Така и стана. Беше значимо Алекс да не излезе преди Дани от предаването, тъй като тогава бракът им щеше да завърши. В тези 2-3 дни, в които тя е без него, родителите й щяха да я настроят и повлияят на мнението й. Всъщност Петканов доста държеше на този брак и го поддържам изцяло, макар че го изгубих като другар “, добави Петров.

Сигурен е, че сватбата не е била режисирана против по-голям хонорар. Младите в действителност са се преоткрили.

Колкото до кулинарните кавги, в които го забъркват, Шефа показа, че с шефовете Виктор Ангелов, Андре Такев и Манчев е в отлични връзки .  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР