Шеф Андре Токев, който се призна за виновен и така

...
Шеф Андре Токев, който се призна за виновен и така
Коментари Харесай

На шеф Токев му омръзна в затвора, иска да излиза по-рано

Шеф Андре Токев, който се призна за отговорен и по този начин получи присъда за шофиране в нетрезво положение, се насити на затворническия живот и желае да излезе от панделата в Казичене. Властелинът на черпаците е подал молба за предварително условно освобождаване, защото половината от наказването му към този момент изтече.

Примерното държание на пандизчията също ще бъде плюс, а работата, която е правил би трябвало да му спести още от " ваканцията “ на държавна сметка в " катинарските острови “. Токев бил на мнение, че е изкарал " на мрачно " повече от нужното, пет месеца от присъдата му минаха и готвача желал да се махне минута по-скоро, още повече, че ресторантьорския му бизнес мъчно се ръководи от вътрешната страна.

Присъдата на началник Токев е към 10 месеца, от които той е излежал пет, работил е в пандиза поради което, два излежани дни се броят като 3.

Софийски градски съд ще прегледа молбата на Андре в най-кратък период, издава източник, представен от столичен всекидневник, съгласно който шансът кулинарят да бъде освободен е значителен, написа " Life online ".

Дори и да не бъде пуснат от Казичене, Токев ще излезе, след не повече от два месеца защото работи старателно и е пандизчия за образец.

Припомняме, че началник Андре Токев бе хванат на 31 октомври след сигнал на жители на телефон 112 за пикап по джанти, който криволичи рисково по Околовръстното.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР