Шеф Андре Токев е преведен в затвора в Казичене с

...
Шеф Андре Токев е преведен в затвора в Казичене с
Коментари Харесай

Шеф Андре Токев вече е в затвора в Казичене


Шеф Андре Токев е преведен в пандиза в Казичене с лек режим. Топготвачът към този момент е прекарал няколко нощи там, защото влезе в края на предходната седмица да изтърпи наказването си, написа столичен ежедневник, базирайки се на свои източници.

След двуседмично приобщаване в Централния софийски затвор Токев към този момент излежава ефикасната си присъда от 8 месеца.

Топготвачът бе хванат на 31 октомври след сигнали на жители на тел. 112 за пикап по джанти, който криволичи рисково по Околовръстното шосе на София. Още с приближаването до автомобила униформените забелязали, че три от гумите на колата са спукани, а едната даже липсва. Из медиите плъзнаха фрагменти, които демонстрират по какъв начин Токев кара близо километър единствено по джанти, а най-после едната се възпламенява.

Кулинарят съумя да подписа съглашение с Районната прокуратура и получи седем месеца затвор, санкция от 450 лв., би трябвало да заплати разходи по делото от 550 лв. и книжката му бе отнета за година и половина. Към това наказване е добавена и предходната условна присъда на готвача от три месеца затвор, която също би трябвало да бъде изтърпяна дейно. Така общото му наказване става 10 месеца, само че Токев ще остане зад решетките най-вече осем, защото ще му бъдат приспаднати двата месеца, през които беше под домакински арест, както и задържането му за 72 часа след случая.

След съглашението самият готвач обществено се извини в персоналния си профил във фейсбук за случката на Околовръстното.

" Иска ми се да не се беше случвало, желае ми се да можех да върна времето обратно. Съзнавам, че не е задоволително единствено да ви се извиня. Вие заслужавате повече от това. И аз ви давам обещание, че ще работя за възобновяване на доверието ви към мен. Вярвам, че няма по-добър преподавател от живота в устрема си да се изправим. Макар и от време на време по сложния метод. Случилото се е неприемливо и мога единствено да благодаря на Господ, че резервира живота ми и не навредих на други с изключение на на себе си ", разкая се Андре.

Токев бе преведен в Централния затвор в столицата, с цел да свикне с ситуацията. Готвачът бе настанен зад решетките на 9 февруари, макар че здравословното му положение се бе влошило последните дни.

Само преди дни пандизчиите в Казичене най-сетне посрещнаха топготвача, защото към този момент е минал през всички наложителни процедури и може да стартира да изтърпява наказването си. Пандизчиите се надяват, че с появяването на известния майстор-готвач храната им внезапно и качествено ще се усъвършенства.

Към момента по отношение на здравословното положение на Токев няма информация. Също още не е ясно дали готвачът ще стартира работа, с цел да си понижи наказването. С работа и положително държание кулинарят може да лежи действително единствено пет от тези осем месеца, което значи, че при започване на лятото Андре Токев може да излезе на независимост.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР