Шайло – първородната дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит,

...
Шайло – първородната дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит,
Коментари Харесай

Първородната дъщеря на а Анджелина Джоли и Брад Пит ще си сменя пола, родителите й я подкрепят

Шайло – първородната щерка на Анджелина Джоли и Брад Пит, ще претърпи пластична интервенция за промяна на пола. Това оповестиха задграничните медии и прецизираха, че актрисата е дала разрешението си за интервенцията, която ще бъде в лъскава клиника в Санта Моника.

Момичето, което е единствено на 12, от дълго време носи мъжки облекла, къса коса и не се увлича по женските занимания. Неговата майка нееднократно е коментирала пред медиите, че поддържа избора ѝ.

Според някои таблоиди, Шайло към този момент е на хормонално лекуване от няколко месеца, с помощта на което ще замязя по-лесно на момче. Анджелина Джоли пък към този момент е задействала процедурата в клиниката.

Смяната на пола на момичето е следващото нещо, за което актрисата и някогашният ѝ брачен партньор се карат. Оказва се, че Пит и неговите родители са по-скептично настроени към смяната, която желае момиченцето и несъмнено не я утвърждават. Анджелина употребила момента, с цел да настрои децата против него и декларирала, че ще заплати за всичко с персонални средства.

P
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР