Шайло, дъщерята на актьорите Анджелина Джоли и Брад Пит, премахна

...
Шайло, дъщерята на актьорите Анджелина Джоли и Брад Пит, премахна
Коментари Харесай

Първородната дъщеря на Брад Пит се отказа от името му

Шайло, дъщерята на актьорите Анджелина Джоли и Брад Пит, отстрани семейството на татко си от профилите си в обществените мрежи. Така Шайло към този момент е " единствено " Шайло Нувел Джоли, написа dariknews.bg.

Световните таблоиди разясняват, че това е сериозен удар по Брад Пит, който води каузи с някогашната си брачна половинка за попечителството над децата им. Засега шестте им деца живеят с Анджелина Джоли в имението ѝ в Лос Анджелис, само че се знае, че татко им постоянно ги посещава и споделя родителските отговорности.

Въпреки че надали решението на Шайло ще окаже въздействие върху решението на съда, действието на тийнейджърката се счита за прекомерно изненадващо, защото точно тя бе считана за любимката на Брад. Източници, близки до фамилията постоянно са твърдяли, че фамилията е всичко за артиста и той живее поради децата си.

Анджелина Джоли и Брад Пит водят делата за настойничество над децата си от 2016 година насам. Знае се, че Пит желае през половината време те да бъдат с него, само че пък Анджелина не утвърждава метода му на образование.

Самата Шайло до неотдавна бе на хормонална терапия - една от първите стъпки за промяна на пола. Всъщност Шайло от напълно дребна предпочитала момчешките дрешки, а на 9 година декларира, че не се усеща добре като момиче и желае да я назовават Джон. През 2019 година Шайло стартира хормонална терапия - нещо, за което майка ѝ я поддържа изрично, за разлика от татко ѝ.
 Първородната щерка на Брад Пит се отхвърли от името му

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР