Шави Ернандес ще бъде представен днес като треньор на Барселона.

...
Шави Ернандес ще бъде представен днес като треньор на Барселона.
Коментари Харесай

Днес Барселона посреща Шави с една камара проблеми

Шави Ернандес ще бъде показан през днешния ден като треньор на Барселона. Той идва в тим, потопен в рецесия на игра и резултати, чието излизане от групите на Шампионската лига е в риск, а в Ла Лига нещата също не вървят както би трябвало.

Новият ментор има да взема решение доста неща и доста малко време, за ги поправя. Ето шестте съществени казуса пред Шави съгласно " Мундо Депортиво ".

1. Уязвимата отбрана

Както беше явно в " Балаидос ", Барса има доста нежна отбрана. Селта беше третият тим, отбелязал три гола на каталунците този сезон, след Байерн и Бенфика. Допуснати са 21 гола в 16 мача, приблизително повече от един на мач. Само четири пъти от началото на акцията резервира мрежата си суха.
свързани новини2222на 05.11.2021
2. Липсата на голове

За Барса е мъчно да означи. В пет мача (срещу Кадис, Атлетико, Байерн, Райо и Бенфика) от 16-те изиграни, тимът не е вкарал гол. Каталунците имат 21 попадения в 16 мача този сезон, само че им е мъчно да основат чисти положения. Далеч от вкъщи, отборът е отбелязал 8 гола в 7 мача.

3. Тимът не знае по какъв начин се побеждава като посетител

Барса е част от групата от пет тима, които към момента не са спечелили в лигата като посетител. Другите са Еспаньол, Виляреал, Леванте и Хетафе. Ако каталунците желаят да завоюват лигата, не може да изгубят толкоз доста точки като посетител.

4. Изтичането на точки вкъщи

Някога " Камп Ноу " беше цитадела... Сега тимът загуби 7 точки от 21 вероятни. Изключваме загубата от Реал Мадрид в Ел Класико. Четири от тези изгубени точки бяха против Гранада и Алавес...

5. Крехкатa душeвност

Барса получава голове при първото състояние пред тяхната врата и е мъчно за тима да се върне в мача по-късно. Когато срещата навлезе в последните минути, отборът не измисля формула за маркирани на попадение. В последните мачове играчи се карат между тях на терена, като Бускетс и Пике или Алба и Рики Пуч.

6. Големият брой травми

Около 15 играчи са претърпели някакъв тип травма този сезон, множеството от които мускулни. Шави идва на " Камп Ноу " с 11 играчи, които са в лазарета. Явно е, че той би трябвало да прегледа физическата подготовка, предава " Гонг ".

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР