Sharp започна да продава в Япония новия здрав смартфон от

...
Sharp започна да продава в Япония новия здрав смартфон от
Коментари Харесай

Sharp S3 Android One — водоустойчив и удароустойчив смартфон

Sharp стартира да продава в Япония новия здрав смарт телефон от приблизително равнище S3 Android One, който е предопределен да размени Sharp S2 Android One.

Sharp S3 Android One има клас на водоустойчивост IPX5/8, прахозащита IP6X и боен клас удароустойчив корпус. Размерите на смарт телефона са 144x71x8.5 мм при тегло 143 грама. Апаратът се предлага в четири цвята: тюркоазено, мрачно синьо, бяло и розово. Тъй като смарт телефонът има дебела рамка към екрана, напълно явно е, че компанията не се е фокусирала върху превръщането на Sharp S3 Android One в естетически прелестно устройство.

S3 Android One е оборудван с 5-инчов IGZO екран от Sharp, който предлага Full HD резолюция 1920×1080 пиксела. Той работи въз основата на чипсета Snapdragon 430 дружно с 3 GB оперативна памет. Моделът е с вградена памет с размер 32 GB, а също и със слот за microSD карти до 256 GB.

На задната страна на телефона се намира 13,1-мегапикселова камера, усъвършенствана за правене на положителни фотоси в условия на слаба осветеност. Отпред се намира и 5 Mp селфи-камера. Един от главните проблеми на този смарт телефон е неналичието на читател на пръстови отпечатъци.

Sharp S3 се зарежда от батерия с потенциал 2700 мАч, която обезпечава време за диалози в 4G LTE мрежата от 1319 минути и в режим на изчакване в тази мрежа 605 часа. Напълно се зарежда за към 155 минути. Смартфонът се предлага с авансово конфигурирана операционна система Android 8.0 Oreo. За свързване на Sharp S3 Android One се оферират функционалностите, като Wi-Fi 802.11 b/g, LTE 4G, Bluetooth 4.2 и USB-C.

В момента Sharp S3 Android One се предлага единствено в Япония през Y! Mobile с цена 32400 йени (около $ 300). Очаква се, че смарт телефонът в близко бъдеще също ще направи своя дебют и в Тайван.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР