ШАРЛОТ, Северна Каролина (AP) — Обещаващ млад пилот, който може

...
ШАРЛОТ, Северна Каролина (AP) — Обещаващ млад пилот, който може
Коментари Харесай

Следващата голяма надежда на NASCAR дебютира в националните серии като тийнейджър Zilisch се състезава с камион в COTA

ШАРЛОТ, Северна Каролина (AP) — Обещаващ млад водач, който може би е една от начинаещите нови звезди на NASCAR, ще направи своя дебют в националните серии тази събота в надпреварата Truck Series на Circuit of the Americas.

След това Connor Zilisch ще се качи на частен аероплан и ще се запъти към Пенсакола, Флорида, с цел да се състезава в съревнование фидер серии по-късно същата вечер. Това е чудноват двоен хедър – 17-годишният Зилиш към момента не е карал в някой от камионите на NASCAR или ARCA East Series.

Вероятно има Кевин Харвик – или може би 11-годишният наследник на Харвик — отговорен за изтощителния график, избран за него тази година.

Роден и израснал в Шарлот и каращ картинг преди да тръгне на учебно заведение, Зилиш в никакъв случай не е проявявал интерес към НАСКАР, макар че е живял де факто в родната база на Американски спортни серии с коли.

Той харесваше картинга, харесваше надпревари в Европа и следваше този път. Така той стана съотборник по картинг през 2021 година с Кийлън Х...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР