Шарлот Еже Сумаш е французойка, която през последните пет години

...
Шарлот Еже Сумаш е французойка, която през последните пет години
Коментари Харесай

Французойка представи новата си песен с кадри от моста в Бургас

Шарлот Еже Сумаш е французойка, която през последните пет години избира да живее в Бургас. Така към френското име тя прибавя и семейството на брачна половинка си – Андреева. Интересите ѝ са ориентирани към театралното изкуство, само че пристрастеността към музиката я среща с музикалния възпитател и известен реализатор Пени Ставрева, написа уеб сайтът Burgas24.bg.

Артистичната симбиоза сред двете дами се долавя още първоначално. Творческият тандем основава 10 песни.

Идеята за " LONELY " се заражда преди година. Това е парчето, което става обичано измежду другари и познати, което ги предизвика да запишат песента в студио, а по-късно да се сътвори уместно видео към нея.

С втората задача се заема режисьорът Лъчезар Аврамов, наследник на Богдана Карадочева. Воден от текста той избира най-мразовития ден в Бургас, фрагментите са черно-бели, а най-хубавата локация е емблематичният бургаски мост.

" Това не е интелектуален ентусиазъм, това е чувството да творим музика. Имаме хрумвания за нови планове, ще запишем и дует с мое присъединяване. Много ще сме щастливи, в случай че на аудитория и хареса ", показа известната бургаска певица Пени Ставрева, брачна половинка на незабравимия бард Пламен Ставрев.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР