Шарлиз Терон в ново интервю за Allure коментира слуховете, че

...
Шарлиз Терон в ново интервю за Allure коментира слуховете, че
Коментари Харесай

Шарлиз Терон: Аз просто остарявам

Шарлиз Терон в ново изявление за Allure разяснява слуховете, че е направила несполучлива пластична интервенция. „ Хората мислят, че имам фейслифт. Те питат: " Какво си е направила? " Просто одъртявам! Това не значи, че имам несполучлива пластична интервенция. Лицето ми се трансформира и аз обичам обстоятелството, че се трансформира и остарява “, посочи актрисата.

Тя показа, че приема естествения си външен тип макар натиска на обществото, и ненавижда двойните стандарти, които се появяват във изречения като „ мъжете стареят като хубавото вино, а дамите като увехнали цветя “. „ Аз ненавиждам тази идея и желая да се боря с нея. Но в това време мисля, че всяка жена желае да остарее по метода, който й подхожда най-добре. Мисля, че всички би трябвало да проявим малко повече съпричастност “, цитира изданието актрисата. Терон също призна, че към този момент не възнамерява да прави съществени опити с тялото си за кино роля, макар че преди е правила това повече от един път преди. През 2003 година Чарлийз изпълня с 14 кг, с цел да изиграе серийната килърка Айлийн Уърнос във кино лентата „ Чудовище “, а през 2016 година изпълня с 23 кг, с цел да изиграе ролята на многодетна майка във кино лентата „ Тъли “. Когато бях на 27 и снимах „ Чудовището “, смъкнах 14 кг съвсем за една нощ. (И след снимането на Тъли) се обадих на моя доктор и споделих: „ Мисля, че загивам, тъй като тежестта не понижава. А той ми споделя: „ Ти си на 40 години. Успокой се. Твоят метаболизъм не е същият ”. Кой ли би желал да чуе това? “, показа звездата.

С възрастта тялото на Чарлиз също става все по-трудно за възобновяване след снимането на екшън подиуми: „ Наистина ме разстройва...Не бих желала толкоз да върна младото си лице, колкото 25-годишното си тяло, което можете просто да хвърлите в стената и на идващия ден даже няма да боли. Сега, в случай че не упражнявам във фитнеса три дни, след идната подготовка не мога да вървя или даже да седнал съм на тоалетната “,  предава 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР