Шърли Флин е голям фен на философията за позитивно отношение

...
Шърли Флин е голям фен на философията за позитивно отношение
Коментари Харесай

Инфлуенсърката шокира с гръдната си обиколка и се оплака от TikTok

Шърли Флин е огромен почитател на философията за положително отношение към тялото. Пищната инфлуенсърка е безапелационна, че не е значимо какъв брой кг тежиш, а какъв човек си. Шърли обаче е и много скандална персона, в случай че съдим от постовете ѝ в Instagram, където разгласява много полово наличие.

Виж още: Като две капки силикон: Родните плеймейтки и моделки, които са като сестри

Когато Шърли не е на непрекъснатата си работа - експерт обслужване на клиенти - тя основава наличие онлайн, което и сами може да видите от фотосите. Провокативните фотоси и видеа обаче доведоха до бан от страна на TikTok. Причината не е тялото на Шърли, а прекомерно полово и вулгарно лъчение на фотосите.

Виж още: Мартина Юрукова с го сподели: Колкото по-големи са, толкоз повече те зяпат!

Тя счита, че повода зад всичко това била " дискриминация " на дамите с огромни гърди. " Да, обявявам разголени фотоси, демонстрирам съществено деколте, само че не обявявам голи фотоси, няма полови деяние ", споделя Шърли пред Daily Star. Пищната Шърли продължава със своя спокоен " митинг " и споделя пред таблоида, че не схваща ограничаването от TikTok, тъй като не правила нищо неправилно. " Обичам да обявявам клипчета и фотоси, тъй като се развличам, само че не го върша за пари, нищо не спечелвам от това. Съдържанието на Шърли е видно във Фейсбук и Instagram, само че от TikTok са безапелационни по тематиката.

Изображение: https://www.instagram.com/busty_malone_/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР