Шарлът отстъпи на Чикаго у дома, но Дуайт Хауърд сякаш

...
Шарлът отстъпи на Чикаго у дома, но Дуайт Хауърд сякаш
Коментари Харесай

Хауърд с невиждано за Шарлът постижение

Шарлът отстъпи на Чикаго вкъщи, само че Дуайт Хауърд като че ли се бе върнал към най-хубавите си дни в НБА - тези в Орландо. 32-годишният център за трети път в кариерата си записа най-малко 20 точки, 20 битки и 5 чадъра в един мач, само че в случа достижението бе историческо за тима на Хорнетс.

Нито един различен състезател в клубната история не бе записвал 25 точки, 20 битки и 5 чадъра в един мач, а Хауърд е първият подобен. Той вкара тъкмо 25 точки, овладя 20 борб и и блокира 6 изстрела при петнадсетата загуба на тима си през сезона.

Бившият състезател на Орландо, Лос Анджелис Лейкърс, Хюстън и Атланта е в добра формаи се трансформира в незаменима фигура за Шарлът в подкошието. В 24 мача този сезон трикратният “Защитник на годината” има “дабъл-дабъл” приблизително на мач с 15.5 точки, 12.5 битки и 1.3 чадъра.

Това обаче не е първият случай, в който Хауърд господства по сходен метод против този противник. На 8 март 2012 година, когато към момента играе за Меджик, той вкарва 29 точки, овладява 18 битки и блокира 3 стрелби в мач с Чикаго.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР