Шарланът е наричан течно злато. В миналото се е правил

...
Шарланът е наричан течно злато. В миналото се е правил
Коментари Харесай

Детоксикация с шарлан

Шарланът е именуван течно злато. В предишното се е правил от орехово масло. Днес шарланът е студено пресовано слънчогледово масло със характерен мирис и усет, гъсто и компактно. В него няма химични добавки, консерванти или оцветители и не се пречиства в допълнение посредством загряване, при който развой се губят хранителни субстанции. Това прави шарлана здравословен артикул, цялостен скъпи субстанции. Шарланът съдържа великодушни количества витамин Е, както и скъпи мастни киселини Омега 3, Омега 6 и Омега 9, които са извънредно потребни за сърцето и съдовете, имунната система, при артрит и други ставни проблеми.

Как шарланът оказва помощ за детоксикация
Какви са изгодите от ореховото масло
Ползите от ореховото масло са доста. Също по този начин оказва помощ за унищожаване на гъбични инфекции, без значение дали по кожата или скалпа, като по...
Прочети повече
Шарланът оказва помощ за изхвърляне на отровите от организма и за възстановяване на общото здравословно положение. Приема се за биологичен лековит способ без странични резултати и противопоказания. Жабуренето с шарлан потвърдено подкрепя лекуването на редица болести и детоксикира организма. Жабуренето с шарлан се прави заран, преди да сте закусили, пили вода или измили зъбите си. Продължителността на жабуренето следва да е 10-15 минути. Ако нямате време за тази процедура заран, може да се прави и вечер, само че след 3-часов период без вода и храна. Забранено е да се прави гаргара, тя няма да подкрепи детоксикацията, а ще вкара в организма част от отделените в шарлана отрови. След жабуренето олиото се изплюва, като се внимава да не се глътне част от него. Устата се изплаква неведнъж единствено с вода, а зъбите, езикът и устната празнина следва да се хигиенизират деликатно и усърдно с четка и паста за зъби. Жабуренето с олио оказва помощ и за укрепване на венците и зъбите, подсилване на разтърсени зъби, избелване на зъбите.

Шарланът подкрепя детоксикацията и при вътрешен банкет. Витамин Е, който се съдържа в шарлана в отлични количества, е скъп антиоксидант, обезвреждащ свободните радикали. Неутрализирането на свободните радикали е значим стадий от процеса на детоксикация, защото същите повреждат тъканите и органите, провокират прибързано стареене и нарушават работата на целия организъм. Витамин Е подкрепя и мастния метаболизъм, а положителният метаболизъм е значима част от процеса на детоксикация.

Съдържащите се в шарлана Омега 9 мастни киселини намаляват равнищата на неприятния холестерол в кръвта и по този метод шарланът подкрепя прочистването на кръвоносните съдове и съхраняването на естественото им и здравословно действие.

За да се възползвате от потребните и детоксикиращи свойства на шарлана, значимо е да не го нагрявате и да го употребявате единствено в студени ястия и салати. Шарланът не следва да се употребява при готвене и пържене. Може да подправяте супата и ястията с него, само че когато същите изстинат.
Това са потребните заместители на нездравословното олио
Някои растителни мазнини имат доста изгоди за здравето за разлика от рафинираното слънчогледово олио, което доказно е надалеч от първите м...
Прочети повече
Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР