Шарл Льоклер е фен на Bang & Olufsen от много

...
Шарл Льоклер е фен на Bang & Olufsen от много
Коментари Харесай

Bang & Olufsen обяви Шарл Льоклер за посланик на марката


Шарл Льоклер е почитател на Bang & Olufsen от доста години и употребява техните артикули всеки ден (снимка: Bang & Olufsen)

Bang & Olufsen разгласи Шарл Льоклер за световен дипломат на марката, което отбелязва старта на една вълнуващо съдействие. Двете страни ще си партнират, с цел да насърчат смислени полемики по отношение на звука и да продуцират изобретателни акции и събития, както и “limited-edition ” артикули, основани от датската марка за аудио творби. 

Шарл Льоклер е прочут като един от най-талантливите водачи във Формула 1 от настоящето потомство. Извън своята брилянтна спортна кариера, която му е донесла международно самопризнание, монегаскът си е построил известност като надарен музикант със пристрастеност към свиренето на пиано, композирането и записа на лична музика, до момента в който показва мислите си за значимата роля на музиката в неговия живот.

„ Моят професионален живот е зависещ на прецизността и представянето и звукът играе значима роля в това отношение. Автомобилите, които карам, са знамение на инженерното изкуство и звукът, който основават, ме осведоми за решенията, които би трябвало да направя за елементи от секундата ”, сподели Шарл Льоклер.

„ Вниманието към тези звуци е упражнявало моя слух  да чува по по-различен метод, тъй че качеството на звука играе основна роля в моя живот. Затова когато чувам музика, желая непорочност на звука и баланс в настройките, който разкрива музиката по нови способи и ме приближава до изпълнителя ”, добави Льоклер.

Той е почитател на Bang & Olufsen от доста години и употребява техните артикули всеки ден. „ Марката се характеризира с изясненост и топлина на звука, които ми оказват помощ да се откъсна от света на надпреварите и ме придвижват на място, където се усещам обвързван с изпълнителя. Затова това партньорството се случва толкоз естествено ”, показа водачът от Формула 1.

[related-posts]

В преследването на красиви аудио прекарвания на напред във времето, Bang & Olufsen започва това партньорство с неспокойствие, изяснява CEO-то Кристиан Тиар:

„ Особено задоволени сме да притеглим Шарл към марката. Споделяме същата приятност от представянето и майсторската направа, както и пристрастеността към музикалните осъществявания, които ни приближават до музикантите, които обичаме. Не можем да си представим по-добър сътрудник, с който да се развиваме и да създадем общественост, обединена от красивия тон ”.

Bang & Olufsen неотдавна направи селекция от млади звезди, които да завоюват Gen Z аудиторията. Тя включва китайската M-Pop звезда Лей Жанг. Шарл Льоклер ще се причисли към сътрудника си от Формула 1 Фернандо Алонсо като световен дипломат на датската марка за аудио творби, учредена през 1925 година от Петер Банг и Свенд Олуфсен.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР