Шарл Леклер завърши трети в квалификацията за Гран При на

...
Шарл Леклер завърши трети в квалификацията за Гран При на
Коментари Харесай

Леклер: Третото място е справедлив резултат

Шарл Леклер приключи трети в квалификацията за Гран При на Абу Даби, само че водачът на Ферари позволи дребни неточности в последната си бърза обиколка и не съумя да се пребори за място на първа редица.

„ Блокирах колелата на прекъсването за завои 6 и 7, тъй че, почтено казано, третото място през днешния ден е обективен и подобаващ резултат – съобщи Леклер. – Днес Ред Бул бяха по-силни, само че ние сме в добра позиция за надпреварата, сигурно борбата с Чеко ще е доста оспорвана. ”

Леклер обаче призна, че борбата с водачите на Ред Бул няма да е лесна.
 Верстапен с рекорден 3-ти следващ полпозишън в Абу Даби, Перес започва 2-ри на следващия ден Верстапен с рекорден 3-ти следващ полпозишън в Абу Даби, Перес започва 2-ри на следващия ден
„ Сигурен съм, че двамата с Карлос можем да работим добре дружно – предвижда водачът на Ферари. – Ще се опитаме да реализираме оптимално добър резултат за отбора. Знаем, че Ред Бул са по-бързи в спортно движение и надпреварата ще е мъчно. Но също по този начин знаем, че разликите ще са дребни, ще е оспорвано и ще се опитаме, аз ще се боря за второто място в крайното класиране при водачите, а дружно и за второто място при конструкторите. ”
 Перес: Малко не ми доближи Перес: Малко не ми доближи
Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР