Шарън Стоун за пореден път изглежда фантастично в статия за

...
Шарън Стоун за пореден път изглежда фантастично в статия за
Коментари Харесай

Вдъхновяващата Шарън Стоун: „Щях да имам още повече ДЕЦА, ако имах партньор“

Шарън Стоун за следващ път наподобява фантастично в публикация за списание „ Вог Арабия “. 64-годишната актриса, която има 40-годишна кино кариера зад тила си и няма желание да стопира да се снима, театралничи като същинска фешън кралица в първокласни тоалети на топ марки. Зухаир Мурад, Долче и Габана, Ели Сааб и Валентино са единствено част от стилните къщи, в чиито модели свети холивудската звезда.
   Вижте тази обява в Instagram.

 

Стоун е майка на три осиновени момчета. В изявлението тя разкри, че неотдавна в фамилията ѝ се е появило още едно дете: " Сега имам четири деца. Осинових още едно момче по време на коронавирус пандемията, чийто родител умря. Става дума за детето на мой другар, което пристигна да живее при нас, когато татко му умря. "

„ Мисля, че щях да имам повече деца, в случай че имах сътрудник “, призна още тя.

Наскоро Стоун разкри, че е. Шарън също приказва за потреблението на ботокс и филъри за лице. " Имаше интервали в живота ми, когато бях на върха на славата и използвах ботокс и филъри. След това получих солиден инсулт и 9-дневен мозъчен кръвоизлив. В резултат на това трябваше да ми бият повече от 300 инжекции с ботокс и филъри, с цел да може едната страна лицето ми да се върне към естественото ", сподели Стоун, припомняйки си своите съвсем съдбовни здравословни проблеми през 2001 година

Това прекарване трансформира вечно метода, по който Шарън гледа на естетичните и козметични процедури. „ Това се трансформира от сладостен разкош в някаква солидна, мъчителна неврологична потребност “, сподели тя.

Шарън призна, че някогашният ѝ сътрудник я е изоставил, тъй като е отказвала още веднъж да употребява ботокс. „ След този диалог го видях единствено още един път и по-късно той към този момент нямаше интерес да се виждаме. Ако не ме цените същински, апелирам, намерете изхода “, съобщи тя.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР