Шарън Стоун за пореден път доказа, че възрастта е само

...
Шарън Стоун за пореден път доказа, че възрастта е само
Коментари Харесай

Фаталната жена от Първичен инстинкт е вече на 65, но не се срамува да се снима по бански

Шарън Стоун за следващ път потвърди, че възрастта е единствено число. Макар и на 65 години, тя по никакъв начин не се колебае да театралничи по бански и да демонстрира това на милионите си фенове по света.

Преди няколко дни звездата от " Първичен инстинкт " още веднъж подсети за себе си и летните страсти, които претърпява, споделяйки фотография от вкъщи си, евентуално в Бевърли Хилс, в своя Instagram профил.

На фрагмента тя театралничи боса пред хладилника, усмихвайки се необятно на камерата, до момента в който сграбчва дребна бутилка в ръка. Облечена е в ослепителен, привличащ незабавно вниманието оранжев цялостен бански, единственото допълнение към който са златните бижута по ръцете и към врата, написа lifestyle.bg.

Явно за Шарън Стоун горещият сезон тече в цялостна мощ и тя се е отдала на удоволствията, които носи той. " Честито лято " е посланието, което насочва към почитателите си.

Любопитно е, че хладилникът на Шарън не е изключително цялостен с артикули. Или най-малко от това, което съумяваме да забележим от фрагмента. Но очевидно няма по какъв начин другояче да се поддържа страхотна фигура. Още повече, че самата звезда заявява, публикувайки фотографията, че се стреми всичко в живота ѝ да бъде " здравословно ".

Шарън нееднократно е заявявала, че наподобява толкоз необикновено на 65, с помощта на " дисциплината ", която си постанова и на рутинните тренировки. " Работя всекидневно за това. За мен дисциплината е тип независимост ", изясни тя пред списание Shape през 2021 година " Всеки път, когато упражнявам, върша нещо друго според от това кои области би трябвало да се раздвижат. "

И изяснява в детайли за упражненията, които са част от всекидневието ѝ. Които прави даже когато седи на бюрото, пред компютъра. " Имам дребни гривни за тежести с каишки за ръце и ги поставям, до момента в който седнал съм там. Може да звучи необичайно, само че е изумително какъв брой доста тренировки може човек да прави пред компютъра си единствено с няколко кг на ръцете си ", добавя актрисата, представена от Hollywood Life.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР