Шарън Стоун отбеляза края на летния сезон по подобаващ начин.

...
Шарън Стоун отбеляза края на летния сезон по подобаващ начин.
Коментари Харесай

Шарън Стоун изпраща лятото със снимка по бански

Шарън Стоун означи края на летния сезон по отговарящ метод. С последната си обява в Instagram ни кара да се запитваме дали пък не ни лъже за възрастта си?
 Шарън Стоун и следващата провокация - фотографията й без горнище в Instagram
Шарън Стоун - с поредна провокация и без горнище

На безконечните сексимволи им е разрешено

64-годишната актриса качи зашеметяваща фотография по бански, написа Page Six.

Почитателите на Шарън Стоун останаха очаровани от формата, в която е тяхната фаворитка. Самата тя пък шеговито пита " Защо постоянно влизам във форма, когато лятото свърши? "

Снимката на актрисата от " Първичен инстинкт " в действителност съставлява селфи в огледалото. Стоун театралничи в пъстър бански с щампи, демонстрирайки лек тен. На заден декор пък виждаме огромен портрет на Мерилин Монро.

Последователите на русокоската не стопират да хвалят метода, по който наподобява тя. " Никога не е прекомерно късно да бъдеш необикновен ", написа Карсън Кресли. " Лейди, вие постоянно сте в убийствена форма ", са думите на Паулина Порижкова.

Снимките на Шарън Стоун с бански постоянно провокират неспокойствие в обществените мрежи. През юли носителката на " Оскар " театралничи топлес в зелено долнище с леопардов принт и раирана забрадка, преметната през раменете. В обявата тя написа, че приема " несъвършенствата в този идеален ден ", наслаждавайки се на горещите слънчеви лъчи край басейна.

Въпреки всичко, звездата не счита себе си за секс знак.

" Никога не съм мислила, че съм чак толкоз секси ", споделя тя пред Town & Country през 2020 година " По време на играта ми в " Първичен инстинкт ", изследвах тъмната си страна и се сприятелих с нея. Не би трябвало да се тревожа от себе си. Мисля, че хората намират това за секси ".
 Шарън Стоун, новата фотография по бански и какъв брой добре наподобява актрисата на 63
Шарън Стоун посреща лятото по бански

Как наподобява актрисата на 63

Шарън Стоун прибавя, че е мъчно да поддържа този имидж, тъй като хората чакат да бъде такава от самото начало.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР