Шарън Стоун живее на пълни обороти, откакто пристигна в Париж

...
Шарън Стоун живее на пълни обороти, откакто пристигна в Париж
Коментари Харесай

Шарън Стоун в близка среща с полицайка в Париж

Шарън Стоун живее на цялостни обороти, откогато дойде в Париж при започване на тази седмица. 61-годишната актриса беше видяна на 28 януари да пазари от магазини на влиятелни марки след обяд в един от най-скъпите заведения за хранене.

Sharon Stone, touriste stylée à Paris
— Paris Match (@ParisMatch)

Случи се и нещо забавно - до момента в който американската звезда правеше фотоси на града от задния прозорец на колата си, беше спряна от полицайка, с която беседва в продължение на няколко минути.

На фотоси, направени от папараците, се вижда актрисата от „ Първичен инстинкт “ да се усмихва на служителката на реда, до момента в който колата й е спряна посред моста " Александър III ".

Sharon Stone, 61, is in high spirits as she steps out in Paris in...
— Laurel Richards Hair (@LaurelRichards)

„ Дейли мейл “ заяви, че диалогът сред двете дами е приключил добре, полицайката е вдигнала палец нагоре, с цел да каже на водача на Шарън, че може да продължи.

Красивата русокоска даже разгласява дружно с историята си в Инстаграм и фотография на непредвидения си събеседник с текст " Parisian women rock! -->

Parisian women rock!
— Sharon Stone (@sharonstone)

В сърцето на френската столица Шарън Стоун бе стилно облечена - в дълго черно палто, покриващо кожените й панталони, и пуловер с щампа на Delacroix „ Свободата води народа “. Тя беше приключила шикозния си външен тип с чифт черни ботуши до глезена с шипове и кръгли очила.
               

A post shared by (@sharonstone) on Jan 27, 2020 at 4:14pm PST
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР