Шарън Стоун е напълно готова за лятото - по собствените

...
Шарън Стоун е напълно готова за лятото - по собствените
Коментари Харесай

Шарън Стоун посреща лятото със секси бански

Шарън Стоун е изцяло подготвена за лятото - по личните ѝ думи. И това, както се оказва, не са празни приказки. За да поддържа изявлението си, актрисата разгласява необикновено селфи, на което театралничи с изрязан секси бански.
 Шарън Стоун, Shedding и откриването на първата й галерия
Скритият гений на Шарън Стоун

Актрисата в ново амплоа

65-годишната звезда се включи в Instagram, с цел да показа фрагмента с многочислените си фенове. Тя театралничи пред голямо огледало, което е част от интериора на охолно обзаведеното ѝ имение в Бевърли Хилс. Към дребните зелени бикини с скотски принт, Шарън носи само тъмни слънчеви очила, а късата ѝ руса коса е завършена на леки, небрежни талази.

На назад във времето се виждат мебели в типичен жанр, които са в синхрон с красивата колона с орнаменти, а над всичко това стои голям портрет на Мерилин Монро.

" Готова за лятото ", написа звездата от " Първичен инстинкт " към фотографията.

Много от 3,5-те милиона почитатели на актрисата се включиха с мнения, изразявайки възхищението си от непокътнатата за годините фигура на Шарън. Но най-хубавите реакции пристигнаха от сътрудниците ѝ. Звездата от " Белият олеандър " Мишел Пфайфър, както и Приянка Чопра, реагираха с поредност от позитивни емотикони.

Шарън очевидно няма никакви скрупули да показва зашеметяващия си външен тип на всяка възраст, написа Hollywood Life. В изявление за New Yorker през 2021 година тя намерено приказва за напредването на годините и по-конкретно за дамите в Холивуд, минали 40 години, които изживяват поради това " сложен интервал ".

" Наистина не разбирам каква е повода ", сподели тогава тя. " Това е моментът, в който дамата е най-красива, способна и сполучлива. И в случай че има някаква причина да бъде потискана, то това е поради страха да не стане по-могъща и мощна от мъжете. "
 Шарън Стоун, Патрик Стоун и потвърждението за тежката загуба на брата на актрисата
Тежката загуба на Шарън Стоун

Какво показа актрисата с почитателите си

А по отношение на забележителната си физика и метода по който я поддържа, акрисата показа, че това е " нещо доста и по-просто, в сравнение с някой може да си намерения. "

" Не хапвам модифицирана храна. Не пия кофеин и доста рядко ще посегна към алкохол или газирана напитка ", изясни Шарън. " Но хапвам месо и черен шоколад. Слагам захар в чая, в случай че ми се желае. Съобразявам се само с глутена, защото пострадвам от автоимунното заболяване цьолиакия. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР