Шарън Озборн, съпругата на рок легендата Ози Озборн, отправи сериозно

...
Шарън Озборн, съпругата на рок легендата Ози Озборн, отправи сериозно
Коментари Харесай

Шарън Озборн с предупреждение за Оземпик: Дръжте младите далеч от това нещо

Шарън Озборн, брачната половинка на рок легендата Ози Озборн, насочи съществено предизвестие за потреблението на така наречен „ чудотворно лекарство “ за намаляване „ Оземпик “. По време на изявление с Пиърс Морган тя показа персоналния си опит с медикамента.

„ Първоначално имаш чувството, че ти се гади, само че не повръщаш. Аз бях с гадене седмици наред “, споделя тя. По думите ѝ постоянно изпитвала жадност, само че желанието за храна изчезнало изцяло.

„ Изчезването на апетита е повода да държите това нещо надалеч от младежите. Те ще полудеят по него, а не би трябвало “, споделя Шарън Озборн.

Медикаментите „ Оземпик “ и „ Уегови “ работят като имитират съществуването на хормон, който се създава от тялото ни, с цел да забави прекосяването на храната през стомаха. По този метод човек се усеща утолен за по-дълго време.

Шарън Озборн споделя, че свалила 19 кг до момента в който приемала лекарството въпреки да не била това задачата ѝ.

Нарастващата известност на медикаменти като „ Оземпик “ и „ Уегови “ тормози медицинските експерти. Американската администрация на храните промени неотдавна етикета на „ Оземпик “, с цел да включва „ задръстване на червата “ като непряк резултат, написа bTV. Появиха се и данни, че медикаментите може да предизвикват така наречен стомашна парализа.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР