Шарън Озбърн сподели мислите си за президента Доналд Тръмп в

...
Шарън Озбърн сподели мислите си за президента Доналд Тръмп в
Коментари Харесай

Шарън Озбърн се нахвърли в злословия на ITV Celebrity Big Brother срещу Доналд Тръмп

Шарън Озбърн показа мислите си за президента Доналд Тръмп в последния епизод на Celebrity Big Brother, откакто са работили дружно в телевизионно шоу преди няколко години.

Идва след подиуми на Шарън, на 71, обсъждащи разнообразни звезди, до момента в който са в къщата на Big Brother, излъчени неотдавна в шоуто на ITV. Тя изключително атакува Адел неотдавна, както и преди този момент, че подлага на критика хора като Джеймс Кордън, Ана Уинтур и Елън Дедженеръс.

Тя приказва за някогашния президент на Съединени американски щати Тръмп, на 77 години, в епизод в неделя вечер в група полемика. Забележките й бяха провокирани от съквартирантката Фърн Бритън, 66, която повдигна въпроса за политика, до момента в който някои от звездите бяха в кухнята. Шарън продължи да споделя мислите си за Тръмп, откакто е работила с него върху The Celebrity Apprentice. Тя беше претендент за деветата серия на шоуто на NBC, което се излъчи в Съединени американски щати през 2009 година и се класира на трето място в надпреварата.

Шарън сподели в епизода: " Направих Celebrity Apprentice с н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР