Шарън Озбърн казва, че X Factor е нанесъл щети на

...
Шарън Озбърн казва, че X Factor е нанесъл щети на
Коментари Харесай

Шарън Озбърн изключва завръщането на X Factor поради „щети, нанесени на живота на хората

Шарън Озбърн споделя, че X Factor е нанесъл „ вреди " на живота на хората, защото тя удостовери, че не се интересува от завръщане.

Бившият арбитър сподели, че нещата би трябвало да се трансформират, в случай че програмата в миналото се върне, признавайки, че не би желала още веднъж да носи „ отговорност “, защото не е почтено да се смееш на хората. През 2018 година Шарън сензационно напусна шоуто на ITV единствено седмици откакто стартира подклаждана от хули дрънканица против Саймън Кауъл и разказа певческото съревнование като „ по дяволите караоке “.

Тя беше на групата на шоуто за гении от 2004 до 2007 година, преди да се завърне през 2013 година и по-късно още веднъж през 2016 година С рестартиране, за което се твърди, че се разисква, прямата звезда - един от най-популярните съдии от първото лъчение на програмата - споделя, че в никакъв случай няма да се върна.

71-годишният говореше с водещата Джаки Брамбълсън в нейното радио шоу Greatest Hits и приказва за предишното и бъдещето. Тя сподели, че не съжалява за годините си във водещото шоу, об...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР