Шарън Озбърн е телевизионна звезда и музикален продуцент. Съпруга е

...
Шарън Озбърн е телевизионна звезда и музикален продуцент. Съпруга е
Коментари Харесай

Жената на Ози Озбърн стана на 70 г.

Шарън Озбърн е телевизионна звезда и музикален продуцент. Съпруга е на хеви метъл артиста Ози Озбърн и също като него не се свени да изкаже непосредствено своята позиция по разнообразни тематики даже и мнението ѝ да не е комфортно за други хора, написа dir.bg.

Родена е на 9 октомври 1952 година в Лондон, в фамилията на продуцента Дон Арден. Макар и с неразведени родители, детството ѝ не е леко. Заобиколена от принуждение, за Шарън се трансформира в всекидневие татко ѝ да заплашва някого, без значение дали е клиент или член от фамилията.

Баща ѝ продуцира групата " Black Sabbath ", когато се среща с Ози Озбърн. Арден е срещу връзката им и по всякакъв начин се пробва да ги раздели, само че това води само до трайното утежняване на връзките с щерка му до толкоз, че тя не му проговаря 20 години. Шарън по този начин и не среща децата си с дядо им точно поради това отрицателно въздействие, само че когато той се разболява от Алцхаймер тя заплаща за лекуването му, с цел да изживее умерено последните си дни.

Връзката ѝ с Ози също не е приказка. Той се бори с разнообразни зависимости от самото начало, един път ѝ изневерява и едвам не я убива. Въпреки това тя намира сили да елементарни, а той - да поправи грешките си. Любовта им е мощна и продължава до през днешния ден след 40 години брак. Всъщност Шарън е тази, която съживява кариерата на Ози, когато е пред цялостен разпад, организирайки фестивала " Ozzfest ", който става известен в Съединени американски щати, Европа и по-късно в Япония.

Продуцентката основава своя имидж измежду звездите основно със своите телeвизионни изяви в разнообразни излъчвания. Първото от тях е " The Osbournes " (2002 г.), което наблюдава всекидневния живот на Шарън и фамилията ѝ. Реалитито носи голям рейтинг на MTV в Съединени американски щати и Обединеното кралство и продължава до 2005 година. Може да се каже, че " провлачва крайник ", защото след него се появяват и други сходни като " Gene Simmons Family Jewels " (2006 г.) и " Keeping Up with the Kardashians " (2007 г.).

През 2003 води свое лично шоу " Шоуто на Шарън Озбърн ", само че то не реализира и парченце от триумфа на " The Osbournes ".

Озбърн придобива още по-голяма известност, когато става част от журито на английския " X Фактор " от 2004 до 2007 година. Тъй като е сложен темперамент, зад кулисите постоянно е имало разнообразни словесни конфликти с нея. През 2007 година даже дисквалифицира участничка от своя тим след видео, където бие друга тийнейджърка. След напускането си от формата Шарън признава, че повода е била Дани Миноуг и неприятните им връзки.

От 2010 до 2021 е една от водещите на предаването " The Talk ". През 2021 година CBS я уволняват с обвиняването, че е расист, което тя отхвърля.

" Не знаех, че да изкажа мнение за един човек от смесена раса ме прави расист ", споделя тя в предаването на Пиърс Морган.

Покрай този случай получава доста закани, измежду които и закани за ликвидиране, които след това се насочват към Ози и децата ѝ.

" Върнах се в CBS и им споделих: " Не единствено останах безработна, само че поради вас в този момент би трябвало да вървя на всички места с денонощна защита ". Тяхната реакция беше: " И какво? "

Въпреки този тежък интервал от живота си, Шарън съумява да изплува на повърхността. Посланията, които тя насочва са неща, върху които всеки е редно да се замисли, а точно това, че всеки е свободен да изкаже своето обосновано персонално мнение по спокоен метод и да не бъде съден за него.

Шарън Озбърн е открита, огнена и в никакъв случай не свежда глава пред никого, когато вижда неправда. Няма значение дали пред нея стои мъжът ѝ, някоя голяма компания или десетки мразещи я хора, тя още веднъж ще ги огледа право в очите и ще отстоява своята позиция. А сходно нещо заслужава удивление в актуалния свят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР