Шапки долу! Маските на лицето! И не, не тези, които

...
Шапки долу! Маските на лицето! И не, не тези, които
Коментари Харесай

Защото Кейт Мос иска да се скрие

Шапки долу! Маските на лицето! И не, не тези, които носим поради Коронавирус. А тези, изключително известните като балаклава. Именно по тях е луда и Кейт Мос.
 Плувните шапки, FINA, Олимпиада 2020 и абсурдът с шапките на Soul Cap за текстурирани коси
Откъде потегли абсурдът с плувните шапки на Олимпиада 2020

И за какво чернокожите в плуването са толкоз малко

Супермоделът може да има едно от най-известните и красиви лица в света, само че се оказва, че от време на време обича да го прикрива.

Вероятно по тази причина и съгласно нея шапките са демоде, за разлика от балаклавата.

" Надраснах " шапките. Но! Купих си балаклава, невероятна е! Балаклава на райета от Марк Джейкъбс, оня ден. Наистина е страхотна! ", споделя тя пред Dazed.

Сигурно към този момент си мислим, че Кейт е от тези звезди, които употребяват маски за лице, с цел да прикриват самоличността си и да се " предпазят " от славата - сходно на други звезди като Кание Уест и Ким Кардашиян.

В реалност не е по този начин. Манекенката декларира, че въобще не е почитател на дегизировките и избира да се приема като " естествен човек ".
 Хайди Клум, Иман, Синди Крауфорд, Жизел Бюндхен, Славица Екълстоун - най-богатите модели
Кои са най-богатите модели в света

Изненадата се крие в челните няколко места

" Харесва ми да мога да се разхождам по улицата с кучетата си ", споделя британката. " Правя го всеки ден. Не се затулям със слънчеви очила, шапки или да заедно съм с защита. Вървя сама по улицата единствено с кучетата си. И никой не поглежда. Може някой да изиска да ме снима - аз просто споделям " не ". "

Според Мос колкото повече се опитваш да скриеш самоличността си, толкоз повече привличаш вниманието.

Говорейки за внимание, в последно време изключително, супермоделът го получава в огромни дози (и глътки). Наскоро тя стана креативен шеф на Diet Coke. А лицето ѝ при всички случаи не остава прикрито. Можем да я забележим на рекламните постове, директно до новите кенчета на компанията, на които пък е отпечатан нейният автограф.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР