Шапката е предназначена не само да ни стопли при лошо

...
Шапката е предназначена не само да ни стопли при лошо
Коментари Харесай

10 грешки при избора на прическа, които допускат дори отчаяни модници

Шапката е предопределена освен да ни стопли при неприятно време, само че и да придаде на облика съвременен тип. Студът идва скоро, което значи, че в този момент е моментът да помислим по какъв начин да сложим обичаните си шапки, шапки и барети в дрешника и да избегнем постоянно срещаните неточности по този въпрос.

Коса, прибрана зад ушите

Шапка ще ви помогне да създадете готина ежедневна визия, само че за това въпреки всичко би трябвало да я носите вярно. Не е неприятен и разновидността, при който косата е прибрана зад ушите.

Все отново готино да е носите такива шапки по друг метод: разпуснете косата си, откакто извършите разлъка в профил или в центъра. Това е добър метод да покажете косата си и да изглеждате допустимо най-естествено.

Космена шапка с “уши ”

Сама по себе си кожената шапка се смята за знак на разкош. Допълнителни детайлности, било то дребни “уши ” или връзки, тя просто не се нуждае. Те даже могат да прибавят смешен релеф към изображението. Минимализмът и съвършеното нагласяване са това, което би трябвало да търсите, когато купувате кожена шапка.

Претоварено изображение

Шапката, като предписание, или добавя изображението, или се трансформира в негов център. Едно облекло, към този момент богато на детали, може да пострада, в случай че е допълнено с шапка или шапка. Но тук е уместно да допълните минималистично облекло, да вземем за пример с шапка за вестникарче. Ще се получи леко и с усет.

Бретон, притиснат с шапка

Ако натиснете бретона с еластична лента на прическа, нищо няма да остане от хубав жанр. Освен това прическата тогава може да наподобява като крава облизана. Можете също по този начин просто да сгънете бретона обратно, тъй че да е напълно под шапката.

Шапка, направена от всевъзможен материал, друг от филц

Шапка, направена от други материали, е най-добре да оставите за летни излети. Филцът придава на украсата за глава структурирана форма и прибавя нотка искра към непринудената визия.

Шапки, които не дават отговор на формата на лицето

Шапката прибавя пикантност към всяка визия. Единственото нещо, което не би трябвало да забравяте при избора на такава прическа за глава, е вълнен трикотаж, от който да вземем за пример е пришита плоска шапка, тя приляга много компактно към главата и това работи против притежателите на кръгло лице.

Оцветяването включва няколко контрастни нюанса

Различни платнени и други декоративни детайли могат да наподобяват доста готино. Но такива шапки, в това число разнообразни цветове, са подобаващи единствено за запалени модници: изборът на други неща от изображението за многоцветна шапка може да отнеме време и сила.

Барета в композиция със обикновен панталон

Баретата постоянно е на мода. Можете да носите тази прическа по всевъзможен метод: изместена на една страна, на върха на главата или поставена в обратна посока. За една барета е значимо нещо друго – с какво да я комбинирате. В комплект със стилни дънки ще наподобява доста по-изгодно, в сравнение с със спортни панталони или черни клинове.

Шапка с ушанка за ниски девойки

Шапка с ушанки е идеалното решение за студения сезон. Независимо дали е естествена или изкуствена кожа, тя ще бъде топла. Но е значимо да запомните, че като цяло подобен модел е единствено за всичките девойки. Кожена шапка с ушанки прави фигурата по-клекнала, тъй че дамите с невисок растеж са по-малко подобаващи.

Шапката е единственият кожен детайл в тоалета.

Кожената прическа е стилно решение за студения сезон. Въпреки това, когато избирате подобен аксесоар, би трябвало да запомните едно предписание: кожата би трябвало да се комбинира с кожа. С други думи, кожената барета или шапка би трябвало да съответствува с чанта или ботуши. Това ще добави нужната целокупност на изображението.

Детски жанр

Тези аксесоари се оферират в разнообразни цветове и форми, само че би трябвало да спазвате мярката. За феновете на класическите стилове, които не желаят да притеглят прекалено много внимание към себе си, е по-добре да дадете ярка шапка с помпон и истинска козирка на дете.

Приготвихте ли към този момент шапките си за идния сезон? Какво смяташ да облечеш?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР