Шансовете за успешно реализиране на мандата не са високи, след

...
Шансовете за успешно реализиране на мандата не са високи, след
Коментари Харесай

Андрей Гюров: Шансовете за успешно реализиране на мандата не са високи

Шансовете за сполучливо осъществяване на мандата не са високи, след изтеглянето на „ ИТН “ за следващ път от полемиката за държавно управление. Това съобщи ръководителят на парламентарната група на " Продължаваме промяната " Андрей Гюров пред Българска национална телевизия.

" Направихме нужното за образуване на държавно управление, като дадохме опция да се седне на масата за договаряния към една сериозна стратегия и да се приказва за цели и поръчки, само че те бяха прекъснати по един сюжет, който към този момент става отегчителен ", счита Гюров.

Според него във всеки един миг, когато става дума за разпределение на огромни средства от бюджета или за пробутване на същински промени в правосъдната и антикорупционна стратегия, Има Такъв Народ изненадващо се синхронизират с дейностите на опозицията.

Гюров сподели, че към момента не е говорено за лични назначения в идващото държавно управление.

" Миналата седмица се организира първият кръг на договаряния, на който се опитахме да се обединим към една стратегия. Тя включва всички значими законодателни ограничения докрая на годината. След като се обединим към програмата, ще приказваме за лични назначения. Но името, което ние ще предложим е на Асен Василев ", добави той.

Гюров разяснява, че тази седмица от „ Продължаваме промяната “ са подготвени да проведат диалози за състав и конструкция на държавното управление.

" В този парламент няма реформаторско болшинство от 121 души, които да могат да взимат самостоятелни решения “, означи Гюров. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР