Шансовете на Рафаел Надал да играе отново тенис са големи,

...
Шансовете на Рафаел Надал да играе отново тенис са големи,
Коментари Харесай

Лекар: Шансовете на Надал да играе са големи

Шансовете на Рафаел Надал да играе още веднъж тенис са огромни, счита един от лекарите, оперирали някогашния №1 в тениса.

Испанецът претърпя артроскопия предходната седмица за разчистване на възпалено сухожилие. Според доктор Анхел Руис Которо от екипа на Надал са взели в последния миг решението за интервенция. Обикновено възобновяване след сходна хирургична намеса е 5 месеца. Самият Надал се надява да се върне на корта при започване на идващия сезон.

Първата си победа против противник от топ 10 на международната класация на шампионат от “Големият шлем ” реализира Каспер Рууд. Норвежецът, който предходната година загуби от Надал дуела за купата в Париж, в профил 6:1, 6:2, 3:6, 6:3 №6 в класацията на АТП Холгер Руне (Дан).

В първите три месеца на този сезон от 6 шампионата Рууд имаше баланс 5:6 и не записа нито веднъж две победи. Съперник на скандинавеца ще бъде Александър Зверев (Гер). Олимпийският първенец се оправи 6:4, 3:6, 6:3, 6:4 с приятната изненада на шампионата Томас Мартин Ечевери (Арж).

На въпроса какво си е помислил, когато е трябвало да завърши мача, по-малкият от братята Звереви отговори: “Имам две яйца и би трябвало да ги употребявам по-най-добрия метод ”.

Днес програмата на полуфиналите стартира с мегасблъсъка Новак Джокович (Сър) - Карлос Алкарас (Исп), а след това е мачът Рууд - Зверев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР