Шансовете да се състави правителство са 50:50, оценява Десислава Атанасова,

...
Шансовете да се състави правителство са 50:50, оценява Десислава Атанасова,
Коментари Харесай

Атанасова: Върна се нормалния тон в политиката, не се беше случвало от 2 години

Шансовете да се сформира държавно управление са 50:50, прави оценка Десислава Атанасова, ръководител на депутатите от ГЕРБ.
Прочетете още
" Това, което се случи през последните две седмици, е нещо, което не сме виждали последните две години - да се завърне естественият звук в политиката. " Това съобщи Атанасова пред bTV. 

" Не знам на каква логичност почива изказванието, че първата партия няма право да изиска поддръжка, а втората има право на всичко, каквото реши. Смятам, че ние в ГЕРБ-СДС сме с задоволително опит и екстравагантно държание, което демонстрират някои от ПП-ДБ, не води до на никое място ", сподели още тя. 

" Направихме доста взаимни отстъпки в името на това най-сетне да осигурим успокоение на българските жители. Има тематики, по които имаме толкоз допирни точки. Фактите в политиката са най-важни ", разяснява Атанасова. 

" Пред нас стоят всички вероятни разновидности за държавно управление. От няколко дни призоваваме сътрудниците за прецизен и явен отговор. Искаме прям политически диалог, това желаят и българските жители ", сподели Атанасова.  

Какво ще стане през октомври не знам още. Надявам се тогава да имаме устойчиво държавно управление и всяка една партия да се готви за локалните избори, добави тя.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР