Шансът за съставяне на кабинет е много по-голям с втория

...
Шансът за съставяне на кабинет е много по-голям с втория
Коментари Харесай

Гюров: Шансът за кабинет с втория мандат е много по-голям

Шансът за сформиране на кабинет е доста по-голям с втория мандат. Ако се стигне до трети мандат, опцията някой различен, с изключение на " Демократична България ", да консолидира поддръжка, в случай че няма някакви сделки - ми се коства малко евентуална. Това сподели пред NOVA ръководителят на ПГ на  " Продължаваме Промяната " Андрей Гюров.

" Ние не тръгваме от имената, а от дилемите и задачите, които си слагаме за ръководството. Въпросът кой ще е министър председател и кои ще са министрите е вторичен, откакто сме провели значимите диалози. Искаме да избегнем срещите " на мрачно ", на които политиците задоволяват личното си его. Не сме осъждали тъкмо този вид – Надежда Йорданова да одобри мандата. За нас е значимо първо да седнем на масата и да забележим дали има политическа воля да бъде излъчен мощен кабинет, който да може да свърши значими задания за страната ", разяснява Гюров.

По думите му Политическа партия е изпратила писма към всички ПГ за да отвори една нова опция за " държавно управление на вярата ".

" С втория мандат е доста по-голям шансът да се сформира държавно управление ", сподели още Гюров.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР