Шансът за кабинет с третия мандат е малък, отиваме на

...
Шансът за кабинет с третия мандат е малък, отиваме на
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Да спрат политиците да ползват като тоалетна хартия известни хора

Шансът за кабинет с третия мандат е дребен, отиваме на идбори, счита ръководителят на Народното събрание
Шансът за кабинет с третия мандат е дребен, отиваме на избори. Това съобщи по bTV ръководителят на Народното събрание Вежди Рашидов. 

С ненавист народ не се ръководи, с възмездие не се ръководи, разяснява той политическата обстановка. Рашидов отговори с " не " на въпрос ще успее ли държавно управление на Денков да получи поддръжка.
Да спрат политиците да употребяват като тоалетна хартия известни хора, тъй като самите те нямат лице, разяснява още Рашидов.  Всички на влакчето употребяват паравана на Денков (номинираният за министър председател от ПП), той е доста добър експерт.
Габровски има безспорна биография, Денков - също. Доброто име е локомотива, само че той влачи едни вагони откъм гърба. ГЕРБ  направи нещо доста забавно. На Габровски видяхме гърба - все потвърдени хора. На Денков  не сме ги видяли. Когато нищото гласоподава против нещото - това е резултатът. 


С ненавист народ не се ръководи. С тези думи ръководителят на Народното събрание Вежди Рашидов изясни прогнозата си, че дребният късмет остава за третия мандат и по-скоро отиваме към избори. 

Акад. Николай Денков, препоръчан за министър-председател с мандата на " Продължаваме промяната ", няма да получи нужната поддръжка, въпреки че самичък за себе си е доста потребен човек, сподели Рашидов по Би Ти Ви. 

Да спрат политиците да употребяват като тоалетна хартия, като афиш известни хора, прикани той. Политиката ги употребява и човек трбява да знае до каква степен може да се даде. 

Всички, които желаят да се качат на влакчето, употребяват паравана на Денков. Това, че Десислава Атанасова го е нарекла кукла на конци, съгласно Рашидов не е обидно. Куклата на конци е човек, зад който стои някой, привързал го по някакъв метод. И аз мога да бъда кукла на конци, само че мъчно ще ме вържат, малко ми е неприятен характерът, сподели Рашидов. 

По думите му положителното име е локомотивът. Управлението на една страна не е единствено положителното име. Това е плакатът, към който желаят да прикрепят стратегии и хора.
 
Според шефа на Народното събрание ГЕРБ е направил нещо доста забавно с проф. Николай Габровски, защото в оферти от него екип всеки е с потвърдена биография. Какъв обаче е екипът на Денков, още не е ясно. От тези младежи при него кой кой е, попита Рашидов. 

Той самият пътува на следващия ден за Турция с огромна парламентарна делегация, където ще имат срещи с президента Ердоган, както и с други представители на Народното събрание и властта там. Причина за пътуването са още веднъж диалози за българската граница и миграцията. 

Имаме потребност от гаранция. Ние сме дребна страна, в случай че ни пуснат 5000 души, ще сме в рецесия. Ще помолим Ердоган да продължим да работим дружно, изясни Рашидов. 

Той описа по какъв начин всичките срещи на премиера Бойко Борисов с президента Ердоган преди време не са били на 4 очи, а на 6, защото на тях постоянно е участвал и Рашидов. Заради тези срещи българската граница е една от най-устойчивите на Европа, защото минаващите 10-ина души по това време не могат да бъдат наречени миграция. 

Според Рашидов ветото на Народното събрание върху изборния кодекс евентуално няма да мине, тъй като такива са настроенията. Той обаче не може да си изясни какъв е този спор за машини или за хартия. 

Обичам шума на хартията, чета вестници и чета книги. Кой е този, който желае да ми го отнеме, попита риторично той. Обясни обаче, че контролът върху изборните урни е човешки и ЦИК, и партиите би трябвало да изберат кой ще ги пази и кой ще ги брои. 

Ако няма държавно управление и се стигне до последващи избори, доста е евентуално Рашидов да си тръгне от политиката. Хем ми се желае да няма държавно управление, с цел да си отида, хем ми се желае да има, тъй като страната е значимо нещо. 

Не би трябвало да си нито млад, нито остарял, с цел да управляваш, би трябвало да си интелигентен. Те не четат даже " Божествена комедия " на Данте - там има чистилище и пъкъл, само че има и парадайс.
 
 
17 Дек 202269316 Дек 2022232415 Дек 2022495514 Дек 2022439214 Дек 2022735412 Дек 20225974КоментариCMEXXX17 Дек 2022 10:32ч.
След като " известните " хора са си дали задника чартърен на всякакви нарушители и измекяри, ще ги употребяват като тоалетна хартия! Това е ясно и на най-малкото дете! Аман от теб, мултак!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Отче Ваш17 Дек 2022 11:58ч.
Ако някой прочут човек БЕШЕ ОТВЕДЕН С БЕЛЕЗНИЦИ В ПОЛИТИКАТА, страната би имала БЪДЕЩЕ!!!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мери17 Дек 2022 10:51ч.
Ти какво правиш на мястото на Стефан Стамболов и Стефан Савов!?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати мнение17 Дек 2022 11:05ч.
Ако не беше Нинова,този щеше да бъде пропуснат.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати teridan17 Дек 2022 11:31ч.
А може би по-правилно е да призове известните хора да спрат да се държат като политически проститутки вместо да приканва политиците да ги употребяват. Не знам някой прочут човек да е отведен с белезници в политиката.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Влакчето към Пропастта17 Дек 2022 11:43ч.
Денков е конструкторът на влакчето, а Киро и Асен бяха единствено част от инструментите, които да разрешат на Денков да се докопа до власт. Денков не е заслон и шушумига. Нищо че се прави на подобен и има артикулации на на половина настъпен гол охлюв. Това са рефлекси на оцеляването във възпитателната школа на десарокомунистическата среда, в която е отгледан.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Минчо17 Дек 2022 11:55ч.
Бай Вежди е изпуснал разказа за какво 'известни хора " не си стягат халката в ануса,а па я разсъхлабват на политици. - Кратунки??
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати за какво докторчето на каз на Борисов: Ай сиктир бе келеш!17 Дек 2022 13:27ч.
Никой не ги бие по главата тези " известни хора " да стават бърсалки за нечий осран задник. Те го вършат с огромна ненаситност, " излизайки от зоната на персоналния си комфорт ", " на ползу рода ".
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати фют17 Дек 2022 14:03ч.
Защо в България постоянно се търсят задни мисли и цели? Нещата би трябвало да се одобряват по този начин, както ни се показват, и да пожелаваме дейностите на политиците да подхождат на думите им. Казваше се, че с ГЕРБ би могло да се договаря, единствено да го няма Борисов. Борисов се отдръпна. ГЕРБ на два пъти издигна две от най-високо образованите персони в България. Които желаеха да водят рационална политика без ненавист и в интерес на целия народ, а освен на обособени групички гласоподаватели. Но не, на тези персони беше лепната обидата " кандидатура на ГЕРБ ", та да се отдръпват и те. Това не е ли също работа на политически сили, единствено че други?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани14 Дек 202244916 Дек 202244608 Дек 202296324 Sep 20223456
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР