“Шансът на страната ни да си върне стабилността е управленската

...
“Шансът на страната ни да си върне стабилността е управленската
Коментари Харесай

Михаела Крумова: Нека изберем пътя на развитието - отговорно и с оптимизъм

“Шансът на страната ни да си върне стабилността е управническата стратегия на Коалиция ГЕРБ-СДС! Тя залага само на опита, експертизата и директния разговор с хората. Без непотребни гръмки обещания! ” С тези думи претендентът за депутат Михаела Крумова се обърна към жителите на област Кюстендил, като изрече признателност и за мощната поддръжка, която е получавала от тях до момента.



“В рамките на две години страната ни бе избутана от правия път,
разтресена от спиралата на безмислени предварителни избори и хвърлена в рецесия, както политическа, по този начин и икономическа. И всичко стартира с желанието на шепа хора да вършат политически опити. Същите, без да мислят за следствията, намерено и напълно популистко приканват за нови предварителни избори на есен, тъй като губят почва. Това отдалечава елементарния човек от политиката и погубва доверието му в държавността! А
сега България се носи по течението и губи време! Всеки минал ден без верни решения е кражба от бъдещето на децата ни! ”, съобщи Михаела Крумова, която е с преференция номер 3 в листата на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили.



Кандидатът за депутат прикани още:



“Нека изберем пътя на развиването - отговорно и с оптимизъм, за една мощна и стабилнаБългария!На 2 април с номер номер2в изборната бюлетина! ”.



Купуването и продаването нагласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР