Шансът да добавят окончателния щрих към визията на участниците в

...
Шансът да добавят окончателния щрих към визията на участниците в
Коментари Харесай

„Магама“ допълва звездния имидж на „Капките“

Шансът да прибавят окончателния щрих към визията на участниците в „ Като две капки вода “ имат експертите от салон „ Магама “.

Екипът на топ коафьора Вили Боршукова е претрупан с нелеката задача да подбере перуките, тупетата и удълженията за коса на звездните участници в най-гледаното шоу в България.

„ За нас първо това е голямо самопризнание и не на второ място изключителна отговорност. Радвам се, че продуцентите на „ Като две капки вода “ още веднъж се стопираха точно на за перуките на участниците. Няма по какъв начин да не ме ласкае този факт, тъй като това значи единствено едно – високият професионализъм, моят и на сътрудниците ми са оценени. При нас всички коси са направени от натурален косъм, направени са от най-хубавите експерти в региона и няма никакви взаимни отстъпки свързани с качеството “, споделя собственичката на „ “ Вили Боршукова.



Вили Боршукова

Зрителите, които се забавляват с музикалното предаване надали си дават сметка, че зад всеки облик стои трудът на голям екип от хора, които се грижат за визията на участниците. Перуките са една от най-важните брънки при пресъздаване на физическата аналогия с оригинала.

„ Екипът на салони разполага с над 5000 перуки допълнително от 80 цвята в най-различни дължини и конструкция – права, чуплива, къдрава. Всички превъплъщения откъм коса, брада и мустаци се вършат самостоятелно за всеки участник и съответния облик, изясняват от екипа на „ Магама “. Всяка една от перуките може да се подлага на спомагателна химична и термична обработка и да се обработва със специфични артикули – стилизанти, поддържащи шампоан и еликсир, флуиди, може да се реже или добавя при нужда с екстеншъни, кичури, опашки, тупета и полуперуки.

В годините продуктите и услугите на „ “ са се трансформирали в пример за високо качество и стоманен професионализъм.

          
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР