Шанхай, икономическа сила и популярна туристическа дестинация, отбелязва бум в

...
Шанхай, икономическа сила и популярна туристическа дестинация, отбелязва бум в
Коментари Харесай

Туристически фестивал разпали бума на потреблението в Шанхай

Шанхай, икономическа мощ и известна туристическа дестинация, отбелязва взрив в културното и туристическото ползване след стартирането на туристически фестивал преди тазгодишната едноседмична отмора за Националния празник, известна още като " Златна седмица ", написа „ Синхуа “.

От ослепителни паради до вълнуващи културни изложения, 35-ият Шанхайски туристически фестивал приключи в неделя, създавайки незабравимо преживяване както за жителите, по този начин и за туристите от целия свят.

Тазгодишният фестивал, който беше открит на 14 септември, генерира общо туристическо ползване от 92,4 милиарда юана (около 13 милиарда щатски долара), което е нарастване от 4,2% спрямо предходния фестивал. Степента на претовареност на хотелските стаи в Шанхай през този интервал е била 61% - с 2 процентни пункта повече спрямо предходното издание, демонстрират данни на Шанхайската общинска администрация за просвета и туризъм.

Трябва да се означи и забележителната галерия „ Великото изкуство на Дунхуан “, която започва по време на фестивала и ще продължи до декември, включваща 168 комплекта от най-представителните и редки творби на изкуството от сбирката на Академията Дунхуан. От старта си на 20 септември тази галерия е привлякла повече от 40 000 локални и интернационалните гости с над 200 000 продадени билета. Много млади туристи пристигнаха на ревюто в обичайно китайско облекло ханфу.

Чуждестранните изпълнителски екипи също се завърнаха след петгодишна пауза на тазгодишния фестивал. Изпълнителят от Швейцария Филип Бетчарт се потопи напълно в очарованието на фиестата на " China Travel ". Приветствайки разширяващата се безвизова политика на Китай, той показа, че тя е дала опция на задграничните реализатори да имат повече време както за подготовки, по този начин и за разглеждане на забележителности.

По време на фестивала управляващите в 16-те региона на града се възползваха от своите неповторими запаси и проведоха разнообразни празнични събития, трансформирайки Шанхай в голям „ градски тематичен парк “.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед35061Яков Кедми: Европа без връзки с Русия е обречена на гниене! Европа потъва!Алтернативен Поглед18946Яков Кедми: Хизбула е основана от Иран като стремително звено срещу ИзраелАлтернативен Поглед10631Д-р Румен Петков: КНР-България - общо бъдеще във време на разделениеАлтернативен Поглед9733Зорница Илиева: Дипломатическите връзки сред Китай и България на 75 годиниАлтернативен Поглед10146Дискусия за връзките КНР-България: " Да вървим към обща орис, ръка за ръка " Алтернативен Поглед169423Диана Панченко: Голямата война е неизбежна. Съединени американски щати се готвят за нея още в този момент - конфиденциален документ*Алтернативен Поглед149179Соня Момчилова: Това, което се задава, е доста ужасно! Ние сме на път да изгубим страната си!Алтернативен Поглед117242Проф. Людмил Георгиев: Живеем в един парадокс! Живеем в пещерата на Платон!  Магдалена Ташева, покруса, водачи, гърмежи, борда на самолета  Магдалена Ташева, покруса, водачи, гърмежи, борда н </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР