Шанън Дохърти споделя, че лечението на рак е разрушило либидото

...
Шанън Дохърти споделя, че лечението на рак е разрушило либидото
Коментари Харесай

Шанън Дохърти открито за секса и секс играчките

Шанън Дохърти споделя, че лекуването на рак е разрушило либидото й и споделя, че секс играчките са били предложени за поправяне на обстановката.

Звездата от  " Бевърли Хилс 90210 "   посреща своята добра другарка, моделът Ан Мари Кортрайт, в своя подкаст Let " s Be Clear, като Дохърти описа за това по какъв начин ракът е повлиял на либидото ѝ.

" Искам да кажа, че когато не се чувстваш добре със себе си, това ще убие либидото ти, само че тогава... когато медикаментите лишават либидото ти или вършат нещата не толкоз приятни, когато не чувстваш сексът толкоз добре, е просто извънредно. "
 Шанън Дохърти и 10-годишната борба с рака - какво е положението на актрисата през днешния ден
След 10 години борба с рака - какъв брой тежко е положението на Шанън Дохърти

Актрисата се бори с рака от съвсем 10 години

Но както разбираме от подкаста, Дохърти стартира да работи върху личното си полово здраве с малко помощ от самата Кортрайт. 

Кортрайт води Дохърти на посещаване при доктор Шери Рос, акушер/гинеколог, която специализира в половото здраве на дамите и, както споделя Дохърти, " ме кара да се изчервявам ".

" Заведох Шанън на среща с АГ и седях там с нея ", споделя моделът, а Дохърти прибавя: " Тя ме взе, тъй като, знаете ли, категорично й споделих: " Трябва да направя нещо. Нещата не вървят и това не е животът, който желая да пребивавам. "
 Снимка 655441

" Също по този начин не желаех брачният партньор ми да живее по този метод ", допълва актрисата, споменавайки третия си брачен партньор Кърт Исвариенко, с който се развежда през 2023 година

Кортрайт разказва кабинета на лекаря, като споделя: " Тя има всички тези дребни изложени неща - тези секс играчки и по-късно споделя: " Ето Шанън, вземи това и го постави в чантата си. Никой не може да го види, никой не знае, че е там! "
 Снимка 655442

Шанън Дохърти коментира, че преди да вземе секс играчката у дома, лекарката ѝ демонстрира и по какъв начин да я употребява. " Шанън беше като... в никакъв случай не съм я виждала толкоз засрамена ", споделя Кортрайт, до момента в който Дохърти добавя, че се е изчервила като домат. 

Шанън Дохърти е диагностицирана с рак на гърдата през 2015 година, след което претърпява мастектомия и се подлага на химиотерапия и лъчетерапия. Две години по-късно актрисата от сериала " Бевърли Хилс 90210 " споделя, че е изпаднала в ремисия, само че след още две години следва нова неприятна вест - ракът се е завърнал. 
 Шанън Дохърти и разкритието, че актрисата е с терминален рак
Тежката диагноза на Шанън Дохърти

Актрисата прави съпричастни почитателите си

За страдание болестта ѝ е в терминален, четвърти етап. Но все пак тя не пада духом, като даже разкрива, че е почнала да търси по-голяма цел в живота си. Вече години Шанън Дохърти работи и в посока по-висока информираност за рака, както и се пробва да покаже, че хората с терминален рак към момента имат какво да допринесат към света.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР