Шанън де Лима бе коронясана за най-красивата нова половинка във

...
Шанън де Лима бе коронясана за най-красивата нова половинка във
Коментари Харесай

Шанън де Лима превзе Висшата лига /снимки/

Шанън де Лима бе коронясана за най-красивата нова половинка във Висшата лига. Тя оглави класацията на "Сън " във връзка старта на сезона в Англия.
Сексапилната моделка е дамата до звездното попълнение на "Евертън " Хамес Родригес. Венецуелката се реалокира с него в Лондон от Мадрид след прехвърлянето му при "карамелите " от "Реал ".
31-годишната венецуелска манекенка е някогашна жена на артиста Марк Антъни. Имаше къса връзка и с мексиканския боксьор Канело Алварес. С Хамес са дружно повече от година. Наскоро тя разгласи, че в никакъв случай няма да се омъжи за него. Не тъй като не го обича задоволително, а защото е развила уплаха към брака.
В Топ 3 попадна и София Вебър. Тя е половинката на новото попълнение на "Челси " Кай Хаверц. Двамата са дружно от деца, като халфът непрекъснато качва техни сладки фотоси в обществените мрежи.
На почетното второ място в класацията на новите мацки е дъщерята на нидерландската легенда Денис Бергкамп - Естел. Блондинката е гадже на Дони ван де Беек, който мина в "Манчестър Юнайтед ". Връзката им стартира предходната година. Двамата обожават да пътуват и го вършат при всяка опция. През лятото бяха на Ибиса и на Френската ривиера.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР