Шанън Бригс обяви, че е приел битка с Владимир Кличко,

...
Шанън Бригс обяви, че е приел битка с Владимир Кличко,
Коментари Харесай

Вижте с кого ще се бие Владимир Кличко при завръщането си на ринга

Шанън Бригс разгласи, че е приел борба с Владимир Кличко, който е подготвен да се завърне на кръга. Това стана в подкаста Toe 2 Toe на “Скай Спортс”, където 49-годишната американска боксова легенда сензационно съобщи, че му е бил препоръчан мач с някогашния безспорен първенец в тежка категория, който той мигновено приел.

“Днес (б.р. вчера) се съгласих да се удрям с Владимир Кличко при завръщането му. Вие сте първият човек, който научава това, даже жена ми към момента не знае. Момчета, вие сте първите, заклевам се в Бог. Все още никой не знае това “. Току-що ми се обадиха, желая да кажа преди час-два, и ми споделиха: “Хей, искаш ли да се биеш с Владимир Кличко”? Аз отвърнах: “Да”. Нямаше потребност да ме питат повторно. Веднага одобрих и споделих: “Хайде, шампионе” (б.р. Фразата Let’s go, champ! е като запазена марка за Бригс).

След загубата с нокаут от Антъни Джошуа през април 2017 година, Кличко постави завършек на кариерата си, само че напоследък постоянно приказва пред медиите, че желае да се върне на кръга, с цел да се опита да счупи върха на Джордж Форман като най-стария първенец тежка категория. Форман го направи на 45 години и 10 месеца, когато победи с нокаут Майкъл Мурър през 1994 година През март Кличко навърши 45 години, а Бригс – 49. Американецът за последно се би през май 2016 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР