Шамрок Роувърс ще изиграе днес своя мач №25 в КЕШ/ШЛ.

...
Шамрок Роувърс ще изиграе днес своя мач №25 в КЕШ/ШЛ.
Коментари Харесай

Шамрок Роувърс с отчайваща статистика в най-престижния клубен турнир

Шамрок Роувърс ще изиграе през днешния ден своя мач №25 в КЕШ/ШЛ. Ирландският отличник към момента няма победа като посетител в шампионата, показва " Тема спорт ". Досега в 12 визити в конкуренцията е записал 4 равенства и 8 загуби, при голова разлика 5:18.

Първото посещение е през сезон 1957/58 против Манчестър Юнайтед - загуба с 2:3. Година по-късно резултатът се повтаря против френския Ница. После следват цели 7 дуела, в които отборът даже не съумява да вкара гол на открито за КЕШ.

Шамрок не можа да надиграе и малтийския Хибърниънс, който в профил в първия квалификационен тур това лято, с цел да доближи до срещите с Лудогорец. Ирландците направиха 0:0 на Рицарския остров. И четирите ремита като посетител са нулеви. Единствен Рапид Виена през сезон 1964/65 обаче побеждава Роувърс с повече от два гола разлика - 3:0.

Цялостният баланс на Шамрок за КЕШ/ШЛ е 24 мача, 3 победи, 7 равенства и 14 загуби при голова разлика 14:36. Два от триумфите идват тази година над Хибиърниънс и предходната против Слован Братислава на личен терен.
 Лудогорец приема Шамрок Роувърс в дуел от квалификациите на Шампионската лига
Ирландско затруднение за Лудогорец по пътя към мечтаните групи на Шампионската лига

Анте Шимунджа разполага с най-благоприятен състав
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР