Шампионската лига продължава с много вълнуващи сблъсъци от втория кръг.

...
Шампионската лига продължава с много вълнуващи сблъсъци от втория кръг.
Коментари Харесай

"Барселона" ще се връща към победите срещу "Тотнъм"

Шампионската лига продължава с доста вълнуващи конфликти от втория кръг. Тази вечер ще се изиграят още осем срещи, само че несъмнено две от тях приковават вниманието - " Тотнъм " - " Барселона " и " Наполи " - " Ливърпул ".

Каталунците ще се опитат да се върнат на победния път след непредвидената серия от три мача без триумф. " Шпорите " одобряват испанския първенец от 22 ч., а срещата ще бъде излъчена директно по bTV Action.

След шест победи в първите шест мача, " Барса " показва спад в играта си и в границите на седмица записа две равенства и сензационна загуба от " Леганес ".

Очаква се каталунците да се оправят с лондончани, които ще бъдат без петима контузени съществени играчи - Деле Али, Кристиан Ериксен, Ян Вертонген, Муса Дембеле и Серж Орие.

Наставникът на каталунците Ернесто Валверде обаче счита, че липсвата на основни футболисти в състава на " Тотнъм " няма да улесни задачата на отбора: " Знаем, че те имат контузени играчи, само че чакаме най-хубавото от тях. Знаем кои са мощните им страни в офанзива и отбрана. Още когато жребият беше изтеглен, чакахме сложни мачове и този несъмнено ще е от тях ", сподели треньорът преди мача.
Снимка: Reuters
В различен трогателен мач от 22 ч. " Наполи " приема вкъщи " Ливърпул ". Срещата е от 22 ч., директно по RING .

Мърсисайдци стартираха в Шампионската лига с трагична победа над ПСЖ с 3:2, до момента в който " партенопеите " приключиха 0:0 против " Цървена звезда " в Белград.

Още четири мача ще бъдат излъчени онлайн в каналите на bTV Media Group. В 19:55 ч. по bTV Action ПСЖ ще търси първа победа в шампионата при семейството си на " Цървена звезда ". По същото време в ефира на RING " Локомотив " Москва посреща " Шалке 04 " в Русия.

От 22 ч. на Voyo.bg са " Борусия " Дортмунд - " Монако " и ПСВ Айндховен - " Интер ".

Може да гледате всички шест късни мача директно на уеб страницата btvnovinite.bg в комбинираното ни предаване на платформата Champions TV от 21:50 ч.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР