Шампионската купа, която ще заслужи победителят на Европейското първенство по

...
Шампионската купа, която ще заслужи победителят на Европейското първенство по
Коментари Харесай

Шампионска купа на ЕвроВолей 2023 пристигна и в София

Шампионската купа, която ще заслужи спечелилият на Европейското състезание по волейбол за мъже, дойде в София. Шампионатът на планетата започва на 28 август и ще продължи до 16 септември, а България е съдомакин на влиятелната конкуренция дружно с Италия.

Златното отличие бе изложено през днешния ден във фоайето на ОББ Милениум център в столицата, където ще остане в границите на два дни (23 и 24 август). Със съдействието на ОББ, който е формален сътрудник на БФВ и народен спонсор на ЕвроВолей 2023, купата ще бъде изцяло налична за почитатели. Всеки, който желае да си направи фотография за спомен с нея или просто да я види онлайн, може да го направи в сряда и четвъртък сред 10:00 и 19:00 ч.

Освен да се допрян до скъпия трофей, волейболните фенове имат шанса и да завоюват еднодневен двоен билет за Европейското състезание за мъже във Варна. Според играта, проведена от ОББ, 10 щастливци ще се снабдят с пропуски за шампионата. Желаещите би трябвало да се снимат с трофея във фоайето на ОББ Милениум център, да разгласяват фотографията с обществено забележим пост във Фейсбук с хаштаг #ЗаПовечеПобеди или #МожемЗаедно. Победителите ще бъдат изтеглени на 24 август.

Начало на събитието през днешния ден дадоха президентът на Българска федерация волейбол Любомир Ганев и Десислава Симеонова – член на Кънтри тийма на КВС Груп за България, член на Управителния съвет, водач на програмата за Устойчиво финансиране на КВС Груп и изпълнителен шеф МСП Банкиране на ОББ.

" За нас е чест и привилегия да имаме сътрудник като ОББ - освен за Европейското състезание за мъже, само че и като формален сътрудник на Българската федерация по волейбол. ЕвроВолей във Варна е най-голямото спортно събитие в България за тази година. Представянето пред почитателите на Златната купа, която на 16 септември ще бъде вдигната от първенеца на Стария континент, дава спомагателни страсти и неповторима опция за приятелите на волейбола. Благодарение на скъпата помощ на ОББ огромен брой почитатели ще могат да се допрян и снимат с едно от най-ценните оценки в света на спорта ", съобщи Любомир Ганев, президент на Българската федерация по волейбол.

Десетки нетърпеливи да се допрян до купата към този момент направиха своите фотоси за спомен, а мнозина побързаха да си вземат подпис и от една от най-големите звезди на родния волейбол Любомир Ганев.

Преди да дойде в София купата бе показана и в град Варна. Морската ни столица е хазаин на срещите от Група В, както и на четири осминафинала и два четвъртфинала. По време на шампионата, което ще се организира в зала Конгресна на Двореца на културата и спорта във Варна, ще има специфична почитател зона, в която всички фенове на красивата игра ще могат да си създадат фотография за спомен.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР