Шампионките от Марица Пловдив зарадваха детето чудо на пловдивската лека

...
Шампионките от Марица Пловдив зарадваха детето чудо на пловдивската лека
Коментари Харесай

ВК Марица със страхотен жест към лекоатлетката Лиляна Геор...

Шампионките от Марица Пловдив зарадваха детето знамение на пловдивската лека атлетика Лиляна Георгиева с чисто нов телевизор-плазма.

Волейболните шампионки подариха плазмата на Лили Георгиева в зала „ Лаута “. В началото на декември жилището, в който живее лекоатлетката се възпламени, само че към този момент всичко е наред и след помощ от доста хора в това число и от Марица тя още веднъж живее в жилището си.

Пловдивската атлетка е сребърна медалистка от Европейския юношески олимпийски фестивал през 2015-а година на 800 м. Тя има и сребърен орден на Европейското състезание по лека атлетика до 20 години през 2017-а година на 1500 м.

Лили пожела триумф на маричанки в идните им мачове в Шампионска лига, Купа България и шампионата. „ Благодаря на ВК Марица за жеста и поддръжката към мен. Пожелавам Ви доста триумфи, да бъдете най-хубавите и 2023-а година да Ви донесе доста триумфи “, съобщи Лили Георгиева.

Маричанки се готвят за четвъртия си мач в Шампионска лига против турския Еджзаджъбашъ Дайнавит (Истанбул). Двубоят е в Истанбул на 18 януари (сряда), от 19:00 б.в. в зала „ Бурхан Фелек “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР