Шампионките от Марица (Пловдив) ще се опитат днес да се

...
Шампионките от Марица (Пловдив) ще се опитат днес да се
Коментари Харесай

Марица играе днес за класиране на финал в НВЛ

Шампионките от Марица (Пловдив) ще се опитат през днешния ден да се класират на осмия си следващ край в Националната волейболна лига Демакс. Маричанки посрещнат в среща реванш от полуфиналните плейофи ДКС Варна (Варна). Двубоят е през днешния ден, от 18:00ч. в Сила.

Входът за феновете е свободен.

В първия мач сред двата тима Марица победи с 3:0 във Варна и триумф през днешния ден ще класира девойките на Борислав Крачанов за осми следващ край в НВЛ. Маричанки завоюваха всичките финали досега и са със седем трофеи в последните седем години.

От ноември 2015г. Марица няма загуба в НВЛ.

В четвъртфиналните плейофи Марица отстрани с 2:0 победи Перун, а ДКС Варна се оправи със Славия (София) също с 2:0 победи.

В другия полуфинал играят ЦСКА (София) и Казанлък Волей (Казанлък).

Това ще е пета среща сред двата отбора от началото на сезона. Марица победи в постоянния сезон своя конкурент на два пъти с по 3:0 в Пловдив и Варна. Марица и ДКС Варна се срещнаха и във финала за Купа България в Бургас, в който маричанки победиха с 3:0 и подвигнаха трофея. В сряда пловдивчанки се оправиха с ДКС Варна и в първия полуфинален конфликт в НВЛ.

За пети път ще има и фамилен конфликт. Разпределителката на Марица Кристина Гунчева и треньорът на ДКС Варна Стоян Гунчев са щерка и татко, а центровете на двата тима Боряна Ангелова и Майа Ангелова са сестри.

Евентуален трети мач е плануван на 21 март, от 18:00ч. още веднъж в зала Сила в Пловдив.

Съдии на дуела ще са Георги Ганчев и Тодор Данков.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР