Шампионката по лека атлетика Ивет Лалова е в трескаво очакване

...
Шампионката по лека атлетика Ивет Лалова е в трескаво очакване
Коментари Харесай

Ивет Лалова в трескаво очакване на рожба. Кани се да го прави най-големия талант в спринта

Шампионката по лека атлетика Ивет Лалова е в трескаво очакване на първородната си рожба, дружно със брачна половинка си Симоне Колио, въпреки все още да продължава настойчиво да крие бременността си.
Макар неотдавна бъдещата майка да призна в предаване, че постоянно е мечтала за бебе и евентуално то ще се появи напълно скоро на бял свят, малко на брой заподозряха, че олимпийската кралица към този момент е бременна. В искрено самопризнание през 2015 година Ивет призна, че със брачна половинка й настойчиво работят за правоприемник. Запознати настояват, че тя към този момент е бременна и скоро ще се радва на първородната си рожба, а Симоне не бил на себе си от наслада.
Двамата подписаха брак преди девет години. Ивет била наскърбена от непрекъснатото подпитване от близки и даже изцяло непознати фенове по кое време ще усилят фамилията. Бъдещата майка се зарича, че отрочето им ще е един от най-големите гении в спринта в Европа, само че би го подкрепила, каквото и да реши. Дори желае това й изказване да бъде записано и след време да й бъде припомнено. За нея обаче най-важното е отрочето й да спортува.
Предвид обстоятелството, че обичаното й до неотдавна кафе към този момент й е опротивяло и от два месеца насам тя не била виждана да сяда с обичаната си чаша, а и неотдавна изрично отхвърли в ефир да пие подаденото й от водещата кафе, навежда почитателите й на мисълта, че тя фактически е бременна.
Източник: Уикенд
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР