Шампионите от Интер разбиха с 5:0 в 36-ия кръг на

...
Шампионите от Интер разбиха с 5:0 в 36-ия кръг на
Коментари Харесай

Интер вкара пет гола като гост на Фрозиноне

Шампионите от Интер разрушиха с 5:0 в 36-ия кръг на Серия А. Така отборът събра 92 точки, само че до края има още единствено два кръга и кота 100 е непостижима. Поражението постави завършек на серията на отбора на Еузебио ди Франческо от шест мача без загуба.

Домакините усложниха и обстановката си в борбата за оцеляване в елита. Три кръга преди края на сезона общо шест тима са въвлечени в битката за оцеляване. Салернитана е сигурен изпадащ, Сасуоло има 29 точки, Удинезе – 30. Емполи и Фрозиноне са с по 32, Каляри има 33, а Верона – 34.

Давиде Фратези вкара за Интер през първото полувреме за 0:1. Малко по-късно Ян Зомер попречи на Марко Брешанини да изравни спасявайки застрашителен негов шут. В края на полувремето Шедира уцели гредата на Зомер.

Четвърт част след началото на второто полувреме Марко Арнаутович повиши на 2:0 в интерес на гостите. Минута по-рано Карлос Аугусто изчисто от голлинията удар на Брешанини бе спрян от инцидентно появилия се пред гредата Карлос Аугусто.

Фрозиноне смъкна гарда и позволи още три гола. В 77-ата минута Таджон Бюканън усили на 0:3. Така той стана първият канадец с попадение в Серия А. В 80-ата и 84-ата се разписаха Лаутаро Мартинес и Маркус Тюрам. Мартинес постави завършек на голова суша от четири мача с 24-ото си попадение за сезона.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР