Шампиони? Не, аз съм реалист. Мисля трезво. Няма смисъл да

...
Шампиони? Не, аз съм реалист. Мисля трезво. Няма смисъл да
Коментари Харесай

Янчев: Шампиони? Мисля трезво, важното е да устискаме третото място

" Шампиони? Не, аз съм реалист. Мисля трезво. Няма смисъл да се приказват такива нереални неща. В момента сме на трето място и в случай че можем да го устискаме, ще бъде добре. Всеки мач играем за победа, без значение против кого ", разгласи треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев преди гостуването на Черно море от 28-ия кръг на Първа лига. Столичани са на трети с 57 точки, на 9 точки пред утрешния си противник. В същото време изостават с 8 от първенеца Лудогорец, заемащ второто място.

" Черно море е един от най-добре представящите се тимове и доста мощен хазаин също по този начин. Знаем силата на техния тим. Имат доста добър старши треньор в лицето на Илиан Илиев, който дълги години прави добра работа ", означи Янчев.

На въпрос дали се тормози, че при отрицателен процес на утрешния мач може да се стигне до слизане надолу в таблицата той отговори: " За терзание не може да става въпрос, има много мачове до края. Още повече, че единствено след три кръга ще се отдели първата шестица. Там всеки може да бие всеки и да губи точки от всеки. Рано е да мислим, че сме си свършили работата. Тепърва следва развръзката на сезона. Така че последният месец и половина ще бъде най-важният ".

ЦСКА 1948 ще бъде без двама от главните си футболисти за гостуванията на Черно море и Спартак Варна. Става въпрос за голмайстора на шампионата Ивайло Чочев и крилото Бирсент Карагарен. Те не излетяха със своите съотборници за Варна, защото не са изцяло възобновени. Двубоят с Черно море ще пропусне и Симеон Петров, който е с наказване след аления си картон против Локомотив София за Купата. Централният бранител въпреки всичко пътува с тима и ще е разполагаем на Тодор Янчев за мача със Спартак.

Визитата на " Тича " е на следващия ден (30 април) от 17:45ч., а гостуването на стадион " Спартак " е на 3 май от 16:00ч. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР