Шампионатът в Първа лига ще бъде подновен тази събота, като

...
Шампионатът в Първа лига ще бъде подновен тази събота, като
Коментари Харесай

Лазар Марин: Ботев е способен да нарушава традиции!

Шампионатът в Първа лига ще бъде възобновен тази събота, като сигурно срещата сред Левски и Ботев (Пловдив) е предстояща с максимален интерес. Неделният дуел е с начален час 17:30 и ще се изиграе на стадион “Георги Аспарухов”, където “канарчетата” нямат победа от близо 20 години. Носителят на Купата и Суперкупата на България ще опита да разбие прокобата и ще потърси приятна изненада на ‘’Герена’’. Въпреки че формата на отбора падна доста в последните няколко контролни срещи, бранителят на “жълто-черните” Лазар Марин изрази мнение, че това няма по какъв начин да се отрази на тима и в шампионата.

“Настроението в тима постоянно е чудесно. Това ни прави по-силни. Ботев не е побеждавал Левски в София от близо 20 години? Факт е, че статистиката на тима е такава, само че ви подсигурявам, че в неделя отборът ще наподобява по напълно друг метод, в сравнение с в контролите. Мисля, че нееднократно сме доказвали, че сме способни да пренаписваме историята. Защо да не го създадем още веднъж?”, изрази убеденост пред Sportal.bg бранителят.

“Стиловете на Фернандо Виана и Диого Кампос са много разнообразни. Диого е доста по-бърз от Фернандо. Пристигането на Пиргов е от изгода за нас. Когато има конкуренция, тимът се развива. Със сигурност Ботев може да завоюва от подобен трансфер. Основната цел пред нас е първата шестица в шампионата. Главната ни мотивация е да даваме всичко от себе си, с цел да радваме нашите фенове”, добави още Марин.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР